Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Kartepe’de Yatırımlar Başkan Kocaman’ın Takibinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartepe’de Yatırımlar Başkan Kocaman’ın Takibinde
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Acısu Mahallesi’nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerince inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kocaman “Kartepemiz genelinde üst yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” açıklamasında bulundu. BİN 319 TON ASFALT SERİLDİFen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Acısu Mahallesi’nde 145 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, Uzman Caddesi’ne 174.640 ton ve 120 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, Cengiz Sokağa 126.030 ton,  Acısu Mahallesi’ne bağlı Tepetarla da 760 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, Otoban Caddesi’ne 755.758 ton, 220 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Kozanlı Sokağa 263.472 ton binder asfalt serimi yapıldı. KARTEPEMİZİN DEĞERİNE DEĞER KATIYORUZİnceleme sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz, her gün gelişme ve büyüme kaydediyor. Bu gelişimin sağlıklı ve modern kentleşmeye uygun olarak gerçekleşmesi için tüm hizmetlerimizi en hızlı ve çözüm odaklı olarak entegre ediyoruz. Yerel yönetimler olarak, Üst yapı hizmetlerimiz bunun en önemli ve ilk adımıdır. Her bir yatırım Kartepemizin değerine değer katmaktadır.  ” açıklamasında bulundu.Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Acısu Mahallesi’nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerince inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kocaman “Kartepemiz genelinde üst yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

 

BİN 319 TON ASFALT SERİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Acısu Mahallesi’nde 145 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, Uzman Caddesi’ne 174.640 ton ve 120 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, Cengiz Sokağa 126.030 ton,  Acısu Mahallesi’ne bağlı Tepetarla da 760 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, Otoban Caddesi’ne 755.758 ton, 220 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Kozanlı Sokağa 263.472 ton binder asfalt serimi yapıldı.

 

KARTEPEMİZİN DEĞERİNE DEĞER KATIYORUZ

İnceleme sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz, her gün gelişme ve büyüme kaydediyor. Bu gelişimin sağlıklı ve modern kentleşmeye uygun olarak gerçekleşmesi için tüm hizmetlerimizi en hızlı ve çözüm odaklı olarak entegre ediyoruz. Yerel yönetimler olarak, Üst yapı hizmetlerimiz bunun en önemli ve ilk adımıdır. Her bir yatırım Kartepemizin değerine değer katmaktadır.  ” açıklamasında bulundu.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kıkırdak hasarına kök hücre çözümüÖnceki Haber

Kıkırdak hasarına kök hücre çözümü

Bakan Soylu: Tek bir kişiye bile nerede bu devlet dedirtmedikSonraki Haber

Bakan Soylu: Tek bir kişiye bile nerede...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar