Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Kahve kokan konserler festivalde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahve kokan konserler festivalde
Uzun bir aradan sonra 5. Kez kapılarını Bilkent Center’da açacak olan Ankara Coffee Festival birbirinden ünlü isimleri de sahnesinde ağırlayacak.Birbirinden nitelikli kahve lezzetleri, kahve dükkanları ve dünyaca ünlü kahve markalarını kahve tutkunları ile buluşturan Ankara Coffee Festival 1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center ana sponsorluğunda kapılarını açıyor. 24 canlı konserin gerçekleşeceği Ankara Coffee Festival’de sevilen isimler şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek. Festivalin açılışını Deeperise ile birlikte kaydettikleri 'Raf' ve 'Unuttum Derdimi' gibi single'larla elektronik müzikteki başarısını ortaya koyan Jabbar ile canlı sahne performanslarıyla dinleyicilerine enerjisi hiç bitmeyen bir konser deneyimi sunan Bedük 1 Ekim’de yapacak. Rock müziğin başarılı ismi Can Bonomo 2 Ekim’de,   listelere zirveden giren disco funk şarkılarıyla Gökhan Türkmen ise 3 Ekim’de sahnede olacak. Aynı zamanda sahneyi genç yeteneklerin de paylaşacağı festivalde; kahve tadında dolu dolu 3 gün yaşanacak. Ankara Coffee Festival Konser Programı1 Ekim Cuma Boyalı Kuş, Arubaluba, Sattas, Gipsy Pavillion, Sinağrit Baba, Jabbar ve Bedük,2 Ekim Cumartesi Wu Wei Trio, Slugs Band, Ege Çubukçu, De Lejos, Goril Reggea Band, Tuğçe Doğu feat. No Spoon ve Can Bonomo3 Ekim Pazar Depo Flamenco, Kara Ejderha, Melis Fiş, Demirabi, No Spoon, Ikaru ve Gökhan TürkmenFestival biletleri dsmbilet.com’da satışa sunuldu.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Uzun bir aradan sonra 5. Kez kapılarını Bilkent Center’da açacak olan Ankara Coffee Festival birbirinden ünlü isimleri de sahnesinde ağırlayacak.

Birbirinden nitelikli kahve lezzetleri, kahve dükkanları ve dünyaca ünlü kahve markalarını kahve tutkunları ile buluşturan Ankara Coffee Festival 1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center ana sponsorluğunda kapılarını açıyor. 24 canlı konserin gerçekleşeceği Ankara Coffee Festival’de sevilen isimler şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek. Festivalin açılışını Deeperise ile birlikte kaydettikleri 'Raf' ve 'Unuttum Derdimi' gibi single'larla elektronik müzikteki başarısını ortaya koyan Jabbar ile canlı sahne performanslarıyla dinleyicilerine enerjisi hiç bitmeyen bir konser deneyimi sunan Bedük 1 Ekim’de yapacak. 

Rock müziğin başarılı ismi Can Bonomo 2 Ekim’de,   listelere zirveden giren disco funk şarkılarıyla Gökhan Türkmen ise 3 Ekim’de sahnede olacak. Aynı zamanda sahneyi genç yeteneklerin de paylaşacağı festivalde; kahve tadında dolu dolu 3 gün yaşanacak. 

Ankara Coffee Festival Konser Programı

1 Ekim Cuma 

Boyalı Kuş, Arubaluba, Sattas, Gipsy Pavillion, Sinağrit Baba, Jabbar ve Bedük,

2 Ekim Cumartesi 

Wu Wei Trio, Slugs Band, Ege Çubukçu, De Lejos, Goril Reggea Band, Tuğçe Doğu feat. No Spoon ve Can Bonomo

3 Ekim Pazar 

Depo Flamenco, Kara Ejderha, Melis Fiş, Demirabi, No Spoon, Ikaru ve Gökhan Türkmen

Festival biletleri dsmbilet.com’da satışa sunuldu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Coffee Festival bu sene kapılarını Türk Telekom Prime’la açıyor!Önceki Haber

İstanbul Coffee Festival bu sene kapılar...

Expo 2020 Dubai’de Emirates Fuar Pavyonu, artık ziyaretçilerini ağırlamaya hazır!Sonraki Haber

Expo 2020 Dubai’de Emirates Fuar Pavyonu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar