Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

KAHRAMAN BABALARA YAKIŞAN EN ŞIK HEDİYELER FABER-CASTELL’DE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAHRAMAN BABALARA YAKIŞAN EN ŞIK HEDİYELER FABER-CASTELL’DE
Faber-Castell, her ailenin kahramanı babaların ‘Babalar Günü’nü, birbirinden kaliteli ve şık; aynı zamanda da kalıcı ve zamansız hediye alternatifleriyle, hep hatırlayacakları bir güne dönüştürmenize yardımcı oluyor.

Faber-Castell, her ailenin kahramanı babaların ‘Babalar Günü’nü,  birbirinden kaliteli ve şık; aynı zamanda da kalıcı ve zamansız hediye alternatifleriyle, hep hatırlayacakları bir güne dönüştürmenize yardımcı oluyor. 

 

 

Faber-Castell Fine Writing: ‘Göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken dolma kalemler

 

Faber-Castell Fine Writing dolma kalemleri, yazı yazarken tercihini her daim dolma kalemden yana yapan babalar için vazgeçilmez olacak. 

 

Farklı detaylarla zenginleştirilmiş şık tasarımlara sahip olan Fine Writing dolma kalemleri, kullanım rahatlığı ve birbirinden güzel renk alternatiflerini de bir arada sunuyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-Motion Pure Black, siyah anotlanmış alüminyum gövdesi ve burma süsü işlemeli özgün tasarımıyla tüm bakışları üzerine topluyor. e-Motion Pure Black’in dikkat çeken bu tasarımına ise yüksek kaliteli paslanmaz çelik uç ve krom kaplı cilalanmış kapak, ön-arka uçlar gibi kaliteli detaylar eşlik ediyor. 

 

 

Ondoro Ahşap gölgelendirilerek şekillendirilmiş meşe ağacı gövdesiyle doğal malzemenin güzelliğini dolma kaleme taşıyor.  Ondoro Ahşap’ın şık tasarımı, yüksek kaliteli paslanmaz çelik uç, yaylı metal klips ve krom kaplı cilalanmış kapak, ön-arka uçlar ile tamamlanıyor. 

 

 

İnce ve zarif dizaynıyla farklılaşan Neo Slimsiyah lake metal gövdesi ve yaylı metal klipsiyle, dolma kalemde ‘minimal bir şıklık’ arayanlar için tasarlandı. 

 

 

Her biri çok şık hediye kutusu içinde sunulan Faber-Castell Fine Writing dolma kalemleri, ‘babalarına yakışacak prestijde’ bir hediye arayanların tercihi olacak. 

 

İlham veren şık bir kalem: Hexo 

 

Faber-Castell’in yeni kalemi Hexo, bu yılki Babalar Günü için en şık ve göz alıcı hediye seçeneği olacak... 

 

İlhamını tüm dünyanın tek ortak dili olan müzikten alan Faber-Castell’in yeni kalemi Hexo, "yaratıcılık için yazın" temasıyla, yazmanın yaratıcı gücünü vurguluyor. Hexo, yazı, karalama ve eskizlere çarpıcı olduğu kadar şık bir bakış açısı da getiriyor.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M, F, EF ve B gibi çeşitli çizgi genişliklerindeki, kısmen siyah ve paslanmaz çelik uçlu Hexo Dolma Kalem, rahat kavrama sunan tasarımıyla hem sağ hem de sol elini kullananlar için ideal bir yapıya sahip. 

 

Hexo Roller ise, hızlı kuruyan silindirli kartuş veya ince uçlu kartuş ile kullanılabiliyor. 

 

Hexo, Tükenmez Kalem olarak siyah, silinmez mürekkepli, standart formatta (çizgi genişliği B) büyük kapasiteli bir kartuşla birlikte sunuluyor.

 

Tüm alternatifleri altıgen alüminyum gövde, gümüş, siyah, mavi, bronz ve pembe olmak üzere farklı renk seçenekleriyle sunulan Hexo bu kez, hayatın her alanında çocuklarına ilham kaynağı olan babalara ‘ilham verecek’. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBB TARİHİNİN İLK HİZMET BİNASI ÖNÜNDE KONUŞTU: “BAŞKA SÜRPRİZLERİMİZ DE VAR ”Önceki Haber

İBB TARİHİNİN İLK HİZMET BİNASI ÖNÜNDE K...

Sosyal medya kullanımı, yeme bozukluğunda etkili mi?Sonraki Haber

Sosyal medya kullanımı, yeme bozukluğund...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar