Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

İz bırakmak için harekete geçiyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İz bırakmak için harekete geçiyorlar
 Afrika’da yaptığı ziyaretler ve projeler ile tanınan bağımsız aktivist Umut Sarıkaya tarafından iyiliği daha fazla kişiye ulaştırmak için kurulan yeni nesil sosyal yardımlaşma platformu, İnsan İzi Uluslararası İnsan Yardım Derneği çalışmalarına başlıyor. Bugüne kadar bağımsız olarak sosyal sorumluluk projelerini sürdüren Sarıkaya, artık çalışmalarına İnsan İzi Uluslararası İnsan Yardım Derneği çatısı altında binlerce gönüllü ile beraber devam ettirecek.  İnsan İzi Uluslararası İnsan Yardım Derneği, ihtiyaç sahibi kişilerin hayatlarına dokunabilmek ve onların hayatlarında iz bırakabilmek için uluslararası bir yardımlaşma gerçekleştirecek. Türkiye ve tüm coğrafyalarda iz bırakacak çalışmalara imza atılacak.  4 kıtada faaliyet gösterecek22 Mart Dünya Su Günü’nde kurulan dernek; dil, din, ırk, yaş, cinsiyet ve coğrafya farklılıkları göz etmeksizin başta Afrika olmak üzere tüm kıtalarda ihtiyaç sahipleriyle buluşmayı hedefliyor. Dernek, bölgenin ihtiyaçlarını önceden tespit ederek fizibilite çalışmaları sonunca tarımdan hayvancılığa işletmelerden eğitime kadar Afrika’da gerçekleştireceği dönüşüm projelerini çalışmalarında ilk sıraya koyuyor. İyiliğin takipçisi olacağızModern dünyada bireyselliğin öne çıktığını ve kolektif hareket etme bilincinin unutulduğunun altını çizen Umut Sarıkaya bu algıyı yok etmek ve birlikte güç doğar felsefesini yaşatmak için günbegün gönüllü gençlerle beraber çalışmalar yapacağını belirtti. Dernek duyurularının yapıldığı andan itibaren binlerce gönüllü başvurusu aldıklarını ifade eden Sarıkaya, gönüllülerin çoğunun gençlerden oluştuğunu ve herkesin aslında kendisi için iyiliği aradığını söyledi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

 

Afrika’da yaptığı ziyaretler ve projeler ile tanınan bağımsız aktivist Umut Sarıkaya tarafından iyiliği daha fazla kişiye ulaştırmak için kurulan yeni nesil sosyal yardımlaşma platformu, İnsan İzi Uluslararası İnsan Yardım Derneği çalışmalarına başlıyor. Bugüne kadar bağımsız olarak sosyal sorumluluk projelerini sürdüren Sarıkaya, artık çalışmalarına İnsan İzi Uluslararası İnsan Yardım Derneği çatısı altında binlerce gönüllü ile beraber devam ettirecek. 

 

İnsan İzi Uluslararası İnsan Yardım Derneği, ihtiyaç sahibi kişilerin hayatlarına dokunabilmek ve onların hayatlarında iz bırakabilmek için uluslararası bir yardımlaşma gerçekleştirecek. Türkiye ve tüm coğrafyalarda iz bırakacak çalışmalara imza atılacak. 

 

4 kıtada faaliyet gösterecek

22 Mart Dünya Su Günü’nde kurulan dernek; dil, din, ırk, yaş, cinsiyet ve coğrafya farklılıkları göz etmeksizin başta Afrika olmak üzere tüm kıtalarda ihtiyaç sahipleriyle buluşmayı hedefliyor. Dernek, bölgenin ihtiyaçlarını önceden tespit ederek fizibilite çalışmaları sonunca tarımdan hayvancılığa işletmelerden eğitime kadar Afrika’da gerçekleştireceği dönüşüm projelerini çalışmalarında ilk sıraya koyuyor.

 

İyiliğin takipçisi olacağız

Modern dünyada bireyselliğin öne çıktığını ve kolektif hareket etme bilincinin unutulduğunun altını çizen Umut Sarıkaya bu algıyı yok etmek ve birlikte güç doğar felsefesini yaşatmak için günbegün gönüllü gençlerle beraber çalışmalar yapacağını belirtti. Dernek duyurularının yapıldığı andan itibaren binlerce gönüllü başvurusu aldıklarını ifade eden Sarıkaya, gönüllülerin çoğunun gençlerden oluştuğunu ve herkesin aslında kendisi için iyiliği aradığını söyledi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boğaziçi Beton Halka Arz İçin Başvuruda BulunduÖnceki Haber

Boğaziçi Beton Halka Arz İçin Başvuruda...

İstanbul yepyeni bir deneyim ile tanışıyor: Yeni Bir Yaşam.Sonraki Haber

İstanbul yepyeni bir deneyim ile tanışıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar