Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA COMMUNITAS AWARDS’TAN 2 ÖDÜL

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NA COMMUNITAS AWARDS’TAN 2 ÖDÜL

Sosyal sorumluluk ve iletişim alanında önemli çalışmalara imza atan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), topluma en duyarlı sosyal sorumluluk projelerinin ödüllendirildiği Communitas Awards’da iki ödüle layık görüldü. İSG, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) iş birliğiyle hayata geçirilen “Yaşam Hakkı / Zihinlerdeki Duvar” projesi ile “Topluma Hizmet ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ve “Toplum Hizmetinde Mükemmellik” kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

 

Avrupa’nın sayılı havalimanları arasında yer alan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), ses getiren başarılı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla uluslararası çapta ödüller kazanmaya devam ediyor. İSG, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) iş birliğinde yürütülen “Yaşam Hakkı / Zihinlerdeki Duvar” sosyal sorumluluk projesi ile Communitas Awards kapsamında iki ödüle layık görüldü. 

 

İSG, Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından düzenlenen, topluma hizmet ve sosyal sorumluluk alanında dünyanın en saygın organizasyonları arasında yer alan Communitas Awards ödül programında, “Topluma Hizmet ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ve “Toplum Hizmetinde Mükemmellik” kategorilerinde ödül kazandı.

 

Her gün binlerce insana hizmet eden bir havalimanı işletmecisi kimliğimizin de ötesine geçerek, sosyal etkisi yüksek bir şirket olmanın bilinciyle daha iyi bir toplum için çalışmayı misyon edindiklerini belirten ISG CEO’su Berk Albayrak, “Türkiye’nin ilk engelsiz havalimanı kuruluşu olarak, yıllardır İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) ile iş birliği içerisindeyiz. Engelli insanlara yönelik negatif algıların dönüştürülerek zihinlerdeki duvarları yıkmanın hedeflendiği “Yaşam Hakkı / Zihinlerdeki Duvar” projemizle bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada toplam 22 ödülün sahibi olduk. Son olarak sosyal sorumluluk alanında dünyanın en saygın ödüllerinden olan Communitas Awards kapsamında iki ödül almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

 

Hayata geçirdiğimiz projelerin toplumda katma değer yarattığını görmek ve böylesi önemli organizasyonlar tarafından ödüllerle taçlandırılması bizim için çok kıymetli. Tüm bunlardan aldığımız güç ve motivasyonla daima daha iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kıymetli projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ülkemizde her 2 meme kanserinden biri 50 yaş altında görülüyor!Önceki Haber

Ülkemizde her 2 meme kanserinden biri 5...

İşe alınanların %60’ı kadınSonraki Haber

İşe alınanların %60’ı kadın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar