Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

İSDEMİR’in Desteğiyle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSDEMİR’in Desteğiyle
isdemir’in İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte gerçekleştirildi.

 Hataylı çocuklar, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda hem eğlenecek hem akülü araba kullanacak hem de trafik kuralları ile işaretlerini öğrenecek.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü himayelerinde ülke genelinde hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. Çocuk trafik eğitim parkları ile öğrencilere trafik bilincinin öğretilmesi, farkındalık oluşturulması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceğinin ve karşılaşılan sorunlara ne gibi tedbir alınacağının öğretilmesi amaçlanıyor. Hatay’da da geçtiğimiz yıl inşasına başlanan ve İsdemir’in katkılarıyla Antakya´nın Günyazı Mahallesi’nde 10 bin metrekare alanda kurulan Çocuk Trafik Eğitim Parkı, yapılan hazırlıkların tamamlanmasının ardından hizmete açıldı.

‘Hatay Valiliği Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz,  Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli ve davetliler katıldı.

İsdemir, parkın inşasına destek olmanın yanı sıra, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yaklaşık 10 adet akülü araç bağışladı. Bu sayede öğrenciler trafik kurallarını kendileri için oluşturulan özel parkurlarda ve akülü araçlarla tecrübe ederek öğrenme fırsatı bulacak. Çocukların pratik yapma şansı yakalayacağı Trafik Eğitim Parkı'nda yaya geçitleri, trafik ışıkları, üst geçitler, akülü araçlar ile bina, okul ve hastane gibi çeşitli yapılar da yer alıyor. Pratik eğitimde çocukların trafikte ne yapmaları gerektiği, üst geçitlerin nasıl kullanılacağı, trafik levha ve ışıklarının ne işe yaradıkları eğitmenler tarafından gösterilerek aktarılacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOSYAL MÜHENDİSLİK SALDIRILARINDAN KORUNMANIN 5 ETKİLİ YOLUÖnceki Haber

SOSYAL MÜHENDİSLİK SALDIRILARINDAN KORUN...

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten Gençlere Çay ve Poğaça İkramıSonraki Haber

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar