Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

ING’DEN İHRACAT İŞLEMLERİNE DİJİTAL ÇÖZÜM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ING’DEN İHRACAT İŞLEMLERİNE DİJİTAL ÇÖZÜM

ING ihracat işlemlerinde dijital kolaylık sağlayan hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Yeni uygulama ile ING müşterileri, İhracat Bedeli Kabul Belgesi (İBKB) taleplerini artık ING Kurumsal İnternet Şubesi ile gerçekleştirebiliyor. ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, "İhracatın ülkemiz ekonomisinin itici gücü olduğuna inanıyor, ihracatçılarımızın büyümelerini destekliyoruz ve dijitalleşmeyi etkin bir araç olarak kullanarak onların işlerini yaparken bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı amaçlıyoruz” dedi.

Türkiye’nin lider dijital kurumu olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ING, ihracat işlemlerinde müşterilerine dijital çözümler sunuyor. Hayata geçirilen yeni uygulama ile ING müşterileri, İhracat Bedeli Kabul Belgesi (İBKB) taleplerini artık ING Kurumsal İnternet Şubesi ile gerçekleştirebiliyor. Şubeye giderek form doldurmalarına gerek kalmadan ING İnternet Şubesi kullanıcı kodu ve şifresiyle İBKB talebini giren müşteriler, dilerlerse dijital olarak taleplerinin takibini yapabiliyor, IBKB dokümanını görüntüleyebiliyor veya henüz oluşturulmamış olan doküman talebini iptal edebiliyor. Bu yeni hizmeti kullanabilmek için, müşterilerin ING Kurumsal İnternet Şubesi Dış Ticaret – İhracat İşlemleri menüsünde yetkili olmaları yeterli oluyor.

Ayşegül Akay: Dijital çözümlerle müşterilerimizin iş akışlarını kolaylaştırıyor, zamandan tasarruf sağlıyoruz.

İhracatı Türkiye ekonomisinin itici gücü olarak gördüklerini belirten ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, "İhracatçılarımızın büyümelerini destekliyor ve onların işlerini yaparken bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı amaçlıyoruz.  Bu kapsamda müşterilerimize daha kolay ve zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunma hedefiyle yeni dijital uygulamaları hayata geçiriyoruz.  Geçtiğimiz aylarda ihracatçılarımızın ihracat işlemlerini internet bankacılığı üzerinden İzlemelerini sağlayacak özellikleri devreye almıştık.  Şimdi de İBKB özelindeki bu yeni hizmetimiz ile ihracat işlemlerinde müşterilerimize dijital kolaylık sunmaktan ve onlara zamandan tasarruf sağlamaktan dolayı mutluyuz. Dijitalleşmeyi etkin bir araç olarak kullanarak ihracatçı müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

ING Türkiye Hakkında:

Faaliyetlerini ING Grubu’nun, insanların özel ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılma amacıyla gerçekleştiren ING, Türkiye'nin lider dijital kurumu olma hedefiyle bankacılık sektörü ve özellikle dijital bankacılıkta öncü adımlar atıyor. Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek amacıyla faaliyet gösteren ING Türkiye, yeni marka yolu “sen hayatını yaşa” kapsamında “Bankacılığa daha az, hayata daha çok zaman” söylemiyle ilerliyor. Lider tasarruf bankası olma hedefini destekleyecek şekilde toplumsal yatırımlara da imza atan ING, bu anlayışla Turuncu Damla sosyal sorumluluk programını ve Türkiye Tasarruf Eğilimleri araştırmasını yürütüyor. Cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmalar da gerçekleştiren ING, kurum içinde öncü insan kaynakları uygulamalarına imza atarken, kurum dışında da ilham veren kadınları destekliyor.   ING aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunma hedefiyle Dijital Öğretmenler ve Gelecek için Teknoloji Akademisi projelerini yürütüyor. ING Türkiye, Global Compact Türkiye Sürdürülebilir Bankacılık ve Finans Çalışma Grubu, TÜSİAD STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Çalışma Grubu ve Global Compact Türkiye Kadının Güçlenmesi Çalışma Grubu üyesi ve aynı zamanda Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri - WEPs imzacısı.

 

ING Grubu Hakkında:

Güçlü bir Avrupa temeline sahip, dünya çapında bir finansal hizmetler şirketi olan ING Grubu, bankacılık faaliyetlerini ING Bank AŞ şirketi üzerinden yürütüyor. İnsanları güçlendirerek özel ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlamayı amaçlayan ING Grubu, 40’tan fazla ülkede 57 bin çalışanıyla bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunuyor. ING Grubu hisseleri Amsterdam (INGA AS, INGA.AS), Brüksel ve New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (ADRs: ING US, ING.N) işlem görüyor. Sürdürülebilirliği stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden ING, Sustainalytics ve MSCI tarafından yapılan sektör kıyaslamalarında ve Karbon Saydamlık Projesi (CDP) tarafından oluşturulan “A-List” derecelendirmesinde lider konumda yer alıyor. ING grup hisseleri ayrıca, STOXX, Morningstar ve FTSE Russell gibi önemli sürdürülebilirlik endekslerinde yer alıyor. ING, Ocak 2021 tarihinde S&P Global Ratings tarafından yapılan ESG (çevresel, sosyal ve yönetişim) değerlendirmesinde 83 (güçlü) puan aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Xiaomi, 2021 3. çeyrekte istikrarlı gelir ve kâr artışı açıkladıÖnceki Haber

Xiaomi, 2021 3. çeyrekte istikrarlı geli...

Doların yükselişi reçeteli ilaçları vuracakSonraki Haber

Doların yükselişi reçeteli ilaçları vura...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar