Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

İktidar ve Muhalefeti titreten o isim kim?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İktidar ve Muhalefeti titreten o isim kim?
Siyasetin konuşulduğu hemen hemen her yerde; kafelerde, çay ocaklarında, derneklerde ve hatta pandemi nedeniyle dükkânlar kapalı olduğu için sosyal medya ortamlarında sürekli bir isimden bahsediliyor.Bahsedilen isim son dönemin parlayan ve halk tarafından hızlı bir şekilde benimsenen genç bir lider. Bu lideri anlatanlar, o kişiyi tanımlarken tarihte isimlerini sıkça duyduğumuz kahramanların her birinden bir özelliği bu lidere etiketliyor ve o şekilde anlatıyor. Bunun nedeninin ise milletin bir kurtarıcı, bir yol gösterici arıyor olmasıyla ilişkilendiriliyor.Sadece bu gencin iktidar ve muhalefeti sandıkta yeneceği, bu gençten başkasının bu işi başaramayacağı, yalnızca bu gencin mevcut yönetimi sandıkta silip süpüreceği de etkili biçimde ağızdan ağıza dolaşıyor.Yalnızca bu da değil. Son zamanlarda iktidar ve muhalefetin tek çekindiği ve korktuğu ismin de aynı genç olduğu dilden dile aktarılıyor. Öyle ki bazı siyaset yorumcuları dahi farklı mecralarda yaptığı konuşmalarla bu genç ismin hedef alındığına dikkat çekiyor.Hali hazırda iktidar ve muhalefetin üs düzey yöneticileri, bahse konu genç liderin kendileri için bir tehdit olduğu, o nedenle bir an evvel engellenmesi ve önünün kesilmesi gerektiğini sık sık ifade ediyor.Sessiz ve derinden çalışan, yerel medya dışında hiçbir ulusal medyada görmediğimiz ancak halk arasında kulaktan kulağa bir efsane gibi anlatılan, iktidar ve muhalefetin ‘önü kesilmeli’ noktasında ortak bir fikirde uzlaştığı bu genç lider kim diye merak ediyorsunuz.O isim, o genç lider, Anadolu’yu karış karış gezen, gece gündüz mekik dokuyan ve milletin diline, kalbine, vicdanına dokunan bu yüzden de istenmeyen ve iktidar ile muhalefet tarafından yakın takibe aldığı bir isim.İktidar ve muhalefetin oy deposu olarak gördüğü Z kuşağının dahi dikkatini çekmeyi başaran, kadın hareketlerinin, sivil toplum kuruluşlarının desteğini alarak günden güne büyüyen o isim, Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın! Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Siyasetin konuşulduğu hemen hemen her yerde; kafelerde, çay ocaklarında, derneklerde ve hatta pandemi nedeniyle dükkânlar kapalı olduğu için sosyal medya ortamlarında sürekli bir isimden bahsediliyor.

Bahsedilen isim son dönemin parlayan ve halk tarafından hızlı bir şekilde benimsenen genç bir lider. Bu lideri anlatanlar, o kişiyi tanımlarken tarihte isimlerini sıkça duyduğumuz kahramanların her birinden bir özelliği bu lidere etiketliyor ve o şekilde anlatıyor. Bunun nedeninin ise milletin bir kurtarıcı, bir yol gösterici arıyor olmasıyla ilişkilendiriliyor.

Sadece bu gencin iktidar ve muhalefeti sandıkta yeneceği, bu gençten başkasının bu işi başaramayacağı, yalnızca bu gencin mevcut yönetimi sandıkta silip süpüreceği de etkili biçimde ağızdan ağıza dolaşıyor.

Yalnızca bu da değil. Son zamanlarda iktidar ve muhalefetin tek çekindiği ve korktuğu ismin de aynı genç olduğu dilden dile aktarılıyor. Öyle ki bazı siyaset yorumcuları dahi farklı mecralarda yaptığı konuşmalarla bu genç ismin hedef alındığına dikkat çekiyor.

Hali hazırda iktidar ve muhalefetin üs düzey yöneticileri, bahse konu genç liderin kendileri için bir tehdit olduğu, o nedenle bir an evvel engellenmesi ve önünün kesilmesi gerektiğini sık sık ifade ediyor.
Sessiz ve derinden çalışan, yerel medya dışında hiçbir ulusal medyada görmediğimiz ancak halk arasında kulaktan kulağa bir efsane gibi anlatılan, iktidar ve muhalefetin ‘önü kesilmeli’ noktasında ortak bir fikirde uzlaştığı bu genç lider kim diye merak ediyorsunuz.

O isim, o genç lider, Anadolu’yu karış karış gezen, gece gündüz mekik dokuyan ve milletin diline, kalbine, vicdanına dokunan bu yüzden de istenmeyen ve iktidar ile muhalefet tarafından yakın takibe aldığı bir isim.

İktidar ve muhalefetin oy deposu olarak gördüğü Z kuşağının dahi dikkatini çekmeyi başaran, kadın hareketlerinin, sivil toplum kuruluşlarının desteğini alarak günden güne büyüyen o isim, Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın!
 

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NASA Astronotu “uzay”ın en iyi şarkılarını seçiyorÖnceki Haber

NASA Astronotu “uzay”ın en iyi şarkıları...

Geçen yüzyılda elektrik kullandık, bu yüzyılda da hibrit bulutu kullanacağız.Sonraki Haber

Geçen yüzyılda elektrik kullandık, bu yü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar