Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

HAYATIN TÜM RENKLERİ BAD BEAR ÜRÜNLERİNDE GİZLİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HAYATIN TÜM RENKLERİ BAD BEAR ÜRÜNLERİNDE GİZLİ
Yaz aylarını göz alıcı ve enerjiyi yüksek tutan renkteki ürünleriyle karşılayan Bad Bear, mevsimin şıklığını sokak modasının asi ruhuyla buluşturarak unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Yaz aylarını göz alıcı ve enerjiyi yüksek tutan renkteki ürünleriyle karşılayan Bad Bear, mevsimin şıklığını sokak modasının asi ruhuyla buluşturarak unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. 

 

Her mevsimin kendine özgü yapısıyla bütünleşen ürünlerle sokak modasına yön veren Bad Bear, bu yaz mevsimini de güçlü koleksiyonuyla karşılıyor. İlhamını ilkbahar mevsiminin doğadaki uyanış ve yenilenmeden, yaz mevsiminin ise iç ısıtan güneşin parlaklığından alan Bad Bear, renkli ürünleriyle şıklık ve konforun ayrılmaz birlikteliğini sunuyor. Yaz mevsiminde yeni hikayeler yazacak renk kartelasıyla sokaklara ve sahillere güçlü bir koleksiyonla çıkan marka, incelikle hazırlanan tasarımlarıyla da ayrıntılara önem verenlerin favori tercihi oluyor.

 

Bad Bear’dan Yazın Enerjisine Uygun Ürünler

Yaz mevsiminin ışıltısına eşlik edecek tişört, şort, gömlek, elbise, etek ve mayo koleksiyonuyla tüm kullanıcılarını doğanın çekim alanına davet eden Bad Bear, zamansız parçalarını renklerin hareketli enerjisiyle buluşturuyor. Geniş yaş aralığına hitap eden ürün yelpazesiyle yaz mevsiminin hareket özgürlüğünü engellemeyen rahatlığını veren Bad Bear, farklı renk ve model kıyafetlerle kombinlenen yapısı ile de özgür bir ruha sahip olan herkese hitap ediyor.

 

Renklerin İzinde Bad Bear ile Yaz Coşkusu

Yeşil, mavi, turuncu, hardal, pudra pembe, parlak kırmızı ve çivit mavinin ön planda olduğu ürün seçenekleriyle gardıroplara yazın yüksek enerjisini yükleyen Bad Bear ürünleri, içindeki öze ulaşmak isteyenlerin yardımına yetişiyor. Her vücut tipine uyumlu kalıpları ve üretim sürecinde titizlikle incelenen kumaş kalitesi ile sıcak havalara ferah bir çözüm getiren marka, sezonun yüksek enerjisini yansıtan özgün seçkisiyle, erkek ve kadın koleksiyonunun en dikkate değer parçalarıyla sokak modasına damga vuruyor.

 

Bad Bear’ın fark yaratan yaz ürün seçeneklerine badbear.com.tr adresinden ulaşılabilir.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üsküdar’dan genç girişimcilik ekosistemine önemli katkı…Önceki Haber

Üsküdar’dan genç girişimcilik ekosistemi...

Millenicom, internetin kapsama alanını genişleten mesh cihazını abonelerine sunan ilk operatör olduSonraki Haber

Millenicom, internetin kapsama alanını g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar