Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Hayat Ağacı Derneği’ne Vekaleten Kurban Bağış Belediye 3950 Tl

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayat Ağacı Derneği’ne Vekaleten Kurban Bağış Belediye 3950 Tl

Kurulduğu günden itibaren veren el ile alan eli buluşturan Hayat Ağacı Derneği, bu yıl da ‘Vekâletle Kurban’ kampanyası düzenleyerek ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

 

Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasını ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, vekâleten kurban bağışında bulundu. 2022 yılı kurban bağışı hisse bedelinin 3950 TL olduğunu duyuran Başkan Bilgin, hayırsever vatandaşlardan ihtiyaç sahipleri için destek istedi.

 

Hayır sahiplerinin bağışlarının Gıda Bankası vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade eden Başkan Bilgin, “Hayat Ağacı Derneği’nde Vekaletle Kurban Kampanyası bu yılda devam ediyor. Uzun yıllardır şeffaf ve oturmuş bir sistemle vekâletle kurban kesmek isteyen hemşehrilerimizin kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlıyoruz. Bu yıl da vekâletle kurban kesmek isteyen hemşehrilerimizin kurbanlarını keseceğiz. Belirlenen büyükbaş kurban hisse bedelimiz 3950 TL. Hemşehrilerimiz bu ücreti banka yoluyla veya bizzat Hayat Ağacı Derneğimize uğrayarak ödedikleri takdirde kendi adlarına sağlıklı, seçilmiş, şartlara uygun kurbanlıklarımızı sağlıklı ortamda keserek ihtiyaç sahiplerimize ulaştıracağız. Hayırseverlere ise istedikleri takdirde kurban hisselerinden 5 kilogram et verilecektir” dedi.

 

Bilgin, “Kurban bağışlarını Hayat Ağacı Derneğimizin banka hesaplarına 6 Temmuz Çarşamba günü saat 17:00’a kadar yapabilirler. Kurban bağışlarını elden yapmak isteyen hemşehrilerimiz için ise son gün 8 Temmuz Cuma saat 12.00 olacak. Hayır sahiplerinin hisse bağışları sayesinde yılın geri kalan dönemlerinde de ihtiyaçlı kimseler için her ay limit dışı et verilebilecektir” şeklinde konuştu.

 

Hayat Ağacı Derneği’ne vekâleten kurban bağışı yapmak isteyenler Vakıf Katılım Bankasından “TR85 0021 0000 0001 3572 2000 05” numaralı hesabına hisse bedelini yatırabilecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gayrimenkulde yeni ve dinamik bir marka: Dünya ŞehirÖnceki Haber

Gayrimenkulde yeni ve dinamik bir marka:...

”Cuma İş Çıkışı”nda Melike Şahin Sahne AlacakSonraki Haber

”Cuma İş Çıkışı”nda Melike Şahin Sahne A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar