Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Güven Kıraç’ın oynadığı istegelsin’in yeni reklam filmi yayınlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güven Kıraç’ın oynadığı istegelsin’in yeni reklam filmi yayınlandı
Kullanıcılarına market fiyatıyla online süpermarket deneyimi sunan istegelsin’in yeni reklam filmi yayınlandı. Ünlü oyuncu Güven Kıraç’ın yer aldığı reklam filminde, Kıraç “Bana geldiler” diyerek istegelsin’den market fiyatına alışveriş yaptığını anlatıyor. Belirli aralıklara yayımlanacak reklam filmlerinin devamında da Kıraç, taze sebze ve meyve de dâhil binlerce çeşit ürüne istegelsin ile ulaşılabileceğini anlatacak.

Kullanıcılarına market fiyatıyla online süpermarket deneyimi sunan istegelsin’in yeni reklam filmi yayınlandı. Ünlü oyuncu Güven Kıraç’ın yer aldığı reklam filminde, Kıraç “Bana geldiler” diyerek istegelsin’den market fiyatına alışveriş yaptığını anlatıyor. Belirli aralıklara yayımlanacak reklam filmlerinin devamında da Kıraç, taze sebze ve meyve de dâhil binlerce çeşit ürüne istegelsin ile ulaşılabileceğini anlatacak.

 

 

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan online süpermarket istegelsin, ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Güven Kıraç’ın oynadığı yeni reklam filmini yayınladı. Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü yeni reklam filminde, Güven Kıraç, “Bana geldiler” diyerek istegelsin’den sipariş verdiğini ve istediği ürünleri market fiyatıyla aldığını anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Hulusi Derici ve Serdar Seki’nin oturduğu ve yapımını Kırmızı Beyaz Film’in üstlendiği reklam filminin devamı da gelecek. Güven Kıraç, istegelsin karakteriyle kampanyanın devamında da rol alacak.

 

Market fiyatına binlerce çeşit ürün

 

240’tan fazla tedarikçisi bulunan istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine binlerce çeşit ürün bulunuyor. Ürünler kullanıcılara soğuk zincir bozulmadan ulaştırılıyor. istegelsin İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde hizmet veriyor. Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürünü ise market fiyatına kullanıcılarına kargo ile ulaştırıyor. Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılar verdikleri siparişi kargo aracılığıyla teslim alabiliyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor. 

 

Künye:
Reklamveren: istegelsin
Reklamveren Temsilcisi: İpek Regay, Şafak Erturan Güneş
Reklam Ajansı: M.A.R.K.A.
Kreatif Grup Başkanı: Hulusi Derici
Kreatif Direktör: Doğan Mirdoğan
Kreatif Ekip: Kübra Altıntaş, Anıl Küçük, Batuhan Söylemez, Eyüp Yardımcı
Müşteri İlişkileri: İlkay Ünlü, Mine Kuzman, Elif Gürpınar, Selin Erkek
Prodüksiyon Şirketi: Kırmızı Beyaz Film
Yönetmen: Hulusi Derici, Serdar Seki
Jingle: Mehmet Can Erdoğan
Fotoğraf: Ali Taşkıran

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje Toplantısı YapıldıÖnceki Haber

İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Proje...

YEREL, GÜÇLÜ VE HIZLI VERİ MERKEZLERİ BULUT OYUN DENEYİMİNE BÜYÜK FARK KATIYORSonraki Haber

YEREL, GÜÇLÜ VE HIZLI VERİ MERKEZLERİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar