Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Güçlü Bornova için sanayi sitelerine destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güçlü Bornova için sanayi sitelerine destek

Sanayi sitelerinin Bornova için büyük önem taşıdığını, bu nedenle Sanayi Meclisi’ni kurup ilk toplantısını da yaptıklarını söyleyen Başkan Eşki, “Güçlü Bornova” diyerek çıktığımız yolda sanayi sitelerimizin güçlenmesi için de Bornova Belediyesi olarak elimizden gelen bütün katkıyı koyacağız” dedi. 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, geleneksel kuru fasulye gününde 3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Şenol Demirel ve esnafla bir araya geldi. Esnafın tek tek elini sıkarak sohbet eden Başkan Eşki, Site Başkanı Şenol Demirel ile hem 3. Sanayi Sitesi’nin fiziki sorunları ve talepler hakkında bilgi alışverişinde bulundu hem de daha güçlü bir yapıya kavuşmaları için verilecek destekleri konuştu.

Amaç Bornova’nın marka değerini yükseltmek

Sanayi siteleriyle ilgili düşüncelerini aktarmak için bir konuşma da yapan Başkan Eşki, adaylığı döneminde söz verdiği gibi sanayi meclisini kurup ilk toplantısını da gerçekleştirdiklerini hatırlatan, “İki hafta sonra da ikinci toplantımızı yapacağız. Buradaki amacımız sanayi sitelerimizin sorunlarını direkt çözecek bir kurul oluşturmak. Benim dışımda fen, imar, temizlik, park bahçeler, zabıta ve ruhsat müdürlüklerimiz ile bu müdürlüklerimizden sorumlu başkan yardımcılarımız ile sitelerimizin temsilcilerinin olduğu toplantımızda talepleri dinledik, yerine getirmek için arkadaşlarımız hızlı bir şekilde çalışıyor. Bir sonraki mecliste yaptıklarımızı konuşacağız. Amacımız kentimizin marka değerini yükseltmek ve Bornova’nın ismini hak ettiği yere getirebilmek” dedi.

Güvenimiz tam

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Şenol Demirel de, Başkan Eşki’nin üstlendiği görevi layıkıyla yapacağına olan güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek, “Başkanımız göreve geldiği andan itibaren istişarelerimizi yaptık. Bizim çalışma arzumuz sizin desteğinizle birleştiğinde sanayi sitemizin çalışmalarını üst seviyeye çıkaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite sınavından son bir aya girildi! Sınava bir ay kala en etkili çalışma bol bol deneme sınavı çözme!Önceki Haber

Üniversite sınavından son bir aya girild...

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman engelsiz kent Buca için düğmeye bastıSonraki Haber

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman engel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar