Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Göz Sağlığı İle İlgili Merak Ettikleriniz ‘Gözümüz Sağlıkta’ Platformunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göz Sağlığı İle İlgili Merak Ettikleriniz ‘Gözümüz Sağlıkta’ Platformunda
Atasun Optik, toplumsal fayda yaratmayı amaçlayan yaklaşımıyla, hem sektörün gelişimi için hem de kamuyu bilinçlendirmek üzere oluşturduğu projelerle, önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu doğrultuda www.gozumuzsaglikta.com platformunu hayata geçiren Atasun Optik, göz sağlığı hakkında güvenilir, uzmanlar tarafından hazırlanmış, kaynağı net bilgileri herkesin erişimine açarak kamu bilinci yaratmayı amaçlıyor.  

 İyi görme ve görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, çalışmalarını toplumsal farkındalık yaratan projelerle zenginleştiriyor. Son olarak www.gozumuzsaglikta.com web platformunu hayata geçiren Atasun Optik, göz sağlığına dair bilime dayalı içeriklerin bulunduğu bu platformla, kamuyu bilinçlendirmek üzere önemli bir adım atıyor. 

Göz sağlığı hakkında toplumsal bilinci artırmak amacıyla çalışmalarına hız verdiklerini belirten Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, “Dünyaca ünlü markaları tüketicilerle buluştururken sektöre ve toplumumuza katma değer kazandıracak projelere de imza atıyoruz. Bu misyondan hareketle tüketicilerimizi yepyeni bir platformla buluşturmaya başladık. ‘Gözümüz Sağlıkta’ adını verdiğimiz bu platformda göz bozukluklarından göz hastalıklarına, çocuklarda göz sağlığından doğru bilinen yanlışlara kadar geniş bir yelpazede bilime dayalı bilgiler sunuyoruz. Düzenli olarak güncellenecek platform aracılığıyla güvenilir içerikleri herkesin erişimine açarak, toplum karşısındaki sorumlu duruşumuzu sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

Doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmaktaki güçlüğü gidermeyi hedefliyor

‘Gözümüz Sağlıkta’ platformu, internet kullanımının yaygınlaşmasıyla ortaya çıkan doğru ve güvenilir bilgi kaynağına ulaşmaktaki güçlüğü gidermeyi hedefliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Negatif İyon İle Gelen MucizelerÖnceki Haber

Negatif İyon İle Gelen Mucizeler

ÜNLÜ DÜŞÜNÜR VE AKTİVİST NOAM CHOMSKY GAİN’E KONUK  OLUYORSonraki Haber

ÜNLÜ DÜŞÜNÜR VE AKTİVİST NOAM CHOMSKY GA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar