Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Yağımı Hızla Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Yağımı Hızla Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi tarafından 5 bin m2 alanda yapımına başlanılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi inşası hızla devam ediyor.

 

Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi projesinde inşa çalışmaları sürüyor. İhsaniye Stat Caddesi’nde, 5 bin m2 alanda yapımı devam eden projede yer alan binalar hızla yükseliyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte proje alanına giderek teknik ekiple birlikte çalışmaları inceledi.

 

PROJEDE NELER VAR?

Gölcük’te sokak hayvanları sorununu büyük ölçüde çözmesi hedeflenen projede; sokak hayvanları için klinik binası, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları, kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun parkı, yapay gölet ve ağaçlandırılan alanlar yer alacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin - Yeni Yıl MesajıÖnceki Haber

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin...

Kızılay 2022 Yılını “Dayanışma” Yılı İlan EttiSonraki Haber

Kızılay 2022 Yılını “Dayanışma” Yılı İla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar