Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOL TAKIMININ YENİ SPONSORU İŞBİR YATAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOL TAKIMININ YENİ SPONSORU İŞBİR YATAK

Her daim sporu ve sporcuyu destekleyen bir marka olan Yatak Uzmanı İşbir Yatak, yeni bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attı. Marka, bu kez de Gençlerbirliği Futbol Takımı’nın forma sponsoru oldu. Atılan imzaların ardından Gençlerbirliği Futbol Takımı, İşbir Sünger Sanayi A.Ş.’de nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

Gerçekleşen ziyarete, Gençlerbirliği Genel Müdürü Ergün Maraşlı, Stadyumdan Sorumlu Yönetici İsmet Beltan, Gençlerbirliği Sponsorluklar ve Reklam Direktörü Alper Göktaş, İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, İşbir Yatak Halkla İlişkiler Koordinatörü Soner Anafarta, Kurumsal Pazarlama Müdürü İpek Öztürk katıldı. 

 

YENİ DENEYİMLER KATACAĞINA İNANIYORUZ 

 

Gençlerbirliği’nin Ankara’da kurulan en eski, faal ve profesyonel futbol kulübü olduğuna dikkat çeken İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Bu anlamda, Ankara’da kurulmuş ve Türkiye'ye mal olmuş bir kulübe sponsor olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Marka olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizin ana temasını oluşturan kırmızı gelincik, aynı zamanda Gençlerbirliği futbol takımının da tarihinde gençlerin birleşimi ve barışını temsil ediyor. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin hem markamıza hem takıma yeni deneyimler katacağına, bu süreçte sporcularımızla birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Ankara’mızın kıymetli takımını yeni başarılara taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni başlangıçlara adım attığımız sponsorluğumuzun uzun soluklu olmasını diliyor, futbol takımımıza destek olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz” dedi.

 

TAKIMIMIZI AYDINLIK GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ 

 

Sponsorluk desteklerinin takım için oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Mehmet Niyazi Akdaş, “Yeni sponsorumuz ve iş ortağımız İşbir Yatak ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Gençlerbirliği’ni kısa sürede çok daha aydınlık günlere taşıma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz bu sponsorluk anlaşması, bizim için çok kıymetli. Önemli başarılara imza atmış ve Türkiye’nin en büyük taraftarına sahip büyük bir aileyiz. Bu anlamda, atacağımız imzada İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe’ye, İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri’ye, İşbir Yatak Halkla İlişkiler Koordinatörü Soner Anafarta’ya, İşbir Yatak Pazarlama Müdürü İpek Öztürk ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 

SPORA DESTEK OLAN BİR MARKA İŞBİR YATAK

 

Sağlık ve eğitim alanlarında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türk sporunun gelişimine destek veren İşbir Yatak, 2020 yılı sonunda Türkiye Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru olduğunu duyurmuştu. Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’nin başarı yolculuklarında yanında bulunmuş olan marka, spor ile uyku arasındaki bağı dile getirmek ve farkındalık oluşturmak adına 2021 yılının başından bu yana Türkiye Voleybol Milli Takımlar Uyku Koçu unvanını kullanmaktadır. Marka, ayrıca geçtiğimiz günlerde kadınların sporda temsil edilmesini desteklemek adına Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı sponsoru oldu. 

 

 

 

İŞBİR YATAK HAKKINDA: 

 

Yatak ve konfor ürünlerinde Türkiye’nin ve dünyanın hammadde üreticisi konumuna sahip İşbir Holding’in son tüketiciyle buluşan tek markası olan İşbir Yatak; 1997 yılında Ankara’da kurulmuş, yatak ve uyku konforu alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektöre yeni bir kulvar kazandırmıştır. İşbir Yatak, inovasyona dayalı üretim felsefesiyle yola çıkmış ve NASA tarafından uzaya çıkmakta olan astronotların vücutlarındaki basıncı indirgemek için icat edilen viskoelastik malzemeyi yataklarda kullanarak bu teknolojiyi yaşam alanlarına taşımıştır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TSKB, ‘‘Enerji Görünümü 2021’’ Raporuyla Sektöre Dair Öngörülerini PaylaştıÖnceki Haber

TSKB, ‘‘Enerji Görünümü 2021’’ Raporuyla...

Hayatınızdaki Kişi Dünyanız Değil, Galaksinizdeki Bir Gezegen OlmalıSonraki Haber

Hayatınızdaki Kişi Dünyanız Değil, Galak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar