Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Genç İZİKAD Projesi başladı / Genç İZİKAD Eğitim Kampında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç İZİKAD Projesi başladı / Genç İZİKAD Eğitim Kampında
İZİKAD’ın en önemli projelerinden biri olan ve bu yıl dokuzuncu kez organize edilen Genç İZİKAD Proje Yarışması, eğitim kampları ile başladı. Proje yarışmasına başvuran öğrenci gruplarının katılacağı, 15 ayrı eğitim ve 4 online iş yeri ziyareti ile sürecek olan projeye İYTE Öğretim Üyesi Burak Dindaroğlu’nun “Fizibilite, Sermaye Karlılığı, Geri Dönüş Süresi ve Hassasiyet Analizi” sunumu ile başlandı. Eğitim öncesinde konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Genç İZİKAD Proje Yarışması’nı bu yıl 9. kez düzenlediklerini belirterek, pandemi koşullarında çevrimiçi olarak yapılacak eğitimlerle projenin en önemli aşamasına başladıklarını ifade etti.Geçen yıl da pandemi koşullarında sürdürülen projenin bu yıl da pandemi koşullarında ama daha planlı olarak sürdürüleceğini söyleyen İZİKAD Başkanı Sezgin, “Hocalarımız, üyelerimiz ve öğrencilerimizin yoğun emekleri ile ortaya çıkan bir proje yarışmasına dokuzuncu kez imza atıyor olmaktan mutluyuz. Gençlere fırsat vermek, girişimcilik yolunda onların donanımlarına bir katkı koymak bizler için bir onur” dedi. Projenin her aşamasını takip eden, proje lideri Derya Kuyumcuoğlu ve ekibine, tüm emeği geçenlere teşekkür eden Sezgin, gençlere de eğitimlerde başarılar diledi.15 eğitim, 4 online iş yeri ziyaretiİzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Öğretim Üyesi Burak Dindaroğlu’nun “Fizibilite, Sermaye Karlılığı, Geri Dönüş Süresi ve Hassasiyet Analizi” ile başlayan eğitimler 6 mayıs 2021 tarihinde tamamlanması planlanıyor.Eğitim programı ise şu şekilde planlandı:Mustafa Kırmızı-İş Fikrinden Seri Üretime,Cihangir Korkmaz, Zeren Tolga Kaçar, Arda Doğu Çelik-Yazılım Sektörü ve Yaratıcı Düşünme,Atiye Eskiçırak-Ölüm Vadisinden Öncesi (Başarısızlık Hikayeleri),Utku Bilgin-Girişimciler İçin E-TicaretArınç Adıvar-İş Yeri Ziyaretleri,Kayahan Dede-Proje Yönetimi,Dilek Mutlu-Yeni İş Fikirleri İçin Pazarlama,Evrim Selvi-Yeni Dünyada Girişimci Olmanın Sırları,Kaan Eskiçırak-Girişimciler İçin Sosyal Medya,Kayahan Dede-Liderlik ve Girişimcilik,Hasan Engin Duran-Ekonomi ve Finans,Mehmet Dursun Gül-İT Teknolojileri,Hülya Cömert-Girişimciler İçin Adım Adım Şirket Kurulumu,Murat Aybars-Blok Zinciri ve Kripto Paralar,Şeyda Atabay-İş Yeri Ziyaretleri,Hilal Torasa-İş Yeri Ziyaretleri,Nilay Yarımoğlu- İş Yeri ZiyaretleriKaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

İZİKAD’ın en önemli projelerinden biri olan ve bu yıl dokuzuncu kez organize edilen Genç İZİKAD Proje Yarışması, eğitim kampları ile başladı. Proje yarışmasına başvuran öğrenci gruplarının katılacağı, 15 ayrı eğitim ve 4 online iş yeri ziyareti ile sürecek olan projeye İYTE Öğretim Üyesi Burak Dindaroğlu’nun “Fizibilite, Sermaye Karlılığı, Geri Dönüş Süresi ve Hassasiyet Analizi” sunumu ile başlandı.

 

Eğitim öncesinde konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Genç İZİKAD Proje Yarışması’nı bu yıl 9. kez düzenlediklerini belirterek, pandemi koşullarında çevrimiçi olarak yapılacak eğitimlerle projenin en önemli aşamasına başladıklarını ifade etti.

Geçen yıl da pandemi koşullarında sürdürülen projenin bu yıl da pandemi koşullarında ama daha planlı olarak sürdürüleceğini söyleyen İZİKAD Başkanı Sezgin, “Hocalarımız, üyelerimiz ve öğrencilerimizin yoğun emekleri ile ortaya çıkan bir proje yarışmasına dokuzuncu kez imza atıyor olmaktan mutluyuz. Gençlere fırsat vermek, girişimcilik yolunda onların donanımlarına bir katkı koymak bizler için bir onur” dedi. Projenin her aşamasını takip eden, proje lideri Derya Kuyumcuoğlu ve ekibine, tüm emeği geçenlere teşekkür eden Sezgin, gençlere de eğitimlerde başarılar diledi.

15 eğitim, 4 online iş yeri ziyareti

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Öğretim Üyesi Burak Dindaroğlu’nun “Fizibilite, Sermaye Karlılığı, Geri Dönüş Süresi ve Hassasiyet Analizi” ile başlayan eğitimler 6 mayıs 2021 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Eğitim programı ise şu şekilde planlandı:

Mustafa Kırmızı-İş Fikrinden Seri Üretime,

Cihangir Korkmaz, Zeren Tolga Kaçar, Arda Doğu Çelik-Yazılım Sektörü ve Yaratıcı Düşünme,

Atiye Eskiçırak-Ölüm Vadisinden Öncesi (Başarısızlık Hikayeleri),

Utku Bilgin-Girişimciler İçin E-Ticaret

Arınç Adıvar-İş Yeri Ziyaretleri,

Kayahan Dede-Proje Yönetimi,

Dilek Mutlu-Yeni İş Fikirleri İçin Pazarlama,

Evrim Selvi-Yeni Dünyada Girişimci Olmanın Sırları,

Kaan Eskiçırak-Girişimciler İçin Sosyal Medya,

Kayahan Dede-Liderlik ve Girişimcilik,

Hasan Engin Duran-Ekonomi ve Finans,

Mehmet Dursun Gül-İT Teknolojileri,

Hülya Cömert-Girişimciler İçin Adım Adım Şirket Kurulumu,

Murat Aybars-Blok Zinciri ve Kripto Paralar,

Şeyda Atabay-İş Yeri Ziyaretleri,

Hilal Torasa-İş Yeri Ziyaretleri,

Nilay Yarımoğlu- İş Yeri Ziyaretleri


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EGİKAD’ın konuğu Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen//Küçüközmen’den kripto para uyarısı: ”Bilmediğiniz işe girmeyin”Önceki Haber

EGİKAD’ın konuğu Prof. Dr. Coşkun Küçükö...

Genç İZİKAD Projesi başladı / Genç İZİKAD Eğitim KampındaSonraki Haber

Genç İZİKAD Projesi başladı / Genç İZİKA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar