Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Çermi’den Bayram Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Çermi’den Bayram Mesajı
Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Av. Muhammed Gürkan Çermi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Çermi mesajında: “Bayramlar; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın, dayanışmanın üst düzeyde sağlandığı çok özel günlerimizdir.Sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yılda koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Bu durumun hüznünü yaşıyorum. Tedbirlere uyarsak kısa zamanda kavuşacağız inşallah. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisiyle tüm islâm aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlar, koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerin geride kalmasını, sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlar geçirmemizi temenni ederim” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Av. Muhammed Gürkan Çermi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
 
Başkan Çermi mesajında: “Bayramlar; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın, dayanışmanın üst düzeyde sağlandığı çok özel günlerimizdir.

Sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yılda koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Bu durumun hüznünü yaşıyorum. Tedbirlere uyarsak kısa zamanda kavuşacağız inşallah. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisiyle tüm islâm aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlar, koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerin geride kalmasını, sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlar geçirmemizi temenni ederim” dedi.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni oluşan varyantlar hücreleri daha hızlı enfekte ediyorÖnceki Haber

Yeni oluşan varyantlar hücreleri daha hı...

Uber Hemşireler Günü’nde Beyaz Melekleri UnutmadıSonraki Haber

Uber Hemşireler Günü’nde Beyaz Melekleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar