Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Furkan Albayrak: “Başkalarını zengin etmekten sıkılıp, holding olduk”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Furkan Albayrak: “Başkalarını zengin etmekten sıkılıp, holding olduk”

Tesis Yönetimi alanında Türkiye'nin en genç patronu Furkan Albayrak, kısa sürede yakaladığı başarıyla üst düzey yöneticilikten holding sahipliğine yürüyen başarı hikayesinin dönüm noktalarını anlattı.

 

Yapı Kredi, Multinet, Saat and Saat, Sos Hizmet Holding gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2010 yılında kendi şirketini açıp, kendi kanatlarıyla uçmaya başlayan iş insanı Furkan Albayrak, ilk şirketi EUBSA TURKEY'i de bünyesinde barındıran NEA Holding'le Kanada başta olmak üzere bir çok ülkede "Yılın Genç İşadamı" ödüllerine layık görüldü.

 

"İŞ DÜNYASINDA GENÇ PATRONLAR DÖNEMİ BAŞLADI"

 

İş dünyasında "Patron" olmaya karar vermesinin kendisi için dönüm noktası olduğunu söyleyen Furkan Albayrak, "Herkes nasıl başladığımı, bana neye ilham verdiğini soruyor. Kısaca şu cevabı veriyorum: 'İnsanları zengin etmekten sıkıldım ve kendi şirketimi kurdum'... Tesis yönetimi olarak da bilinen Faciliyt Management alanında Türkiye'nin en genç patronuyum diyebilirim. 1978 doğumlu bir iş insanı olarak 2010 yılında kurduğumuz ilk şirketimizde 7650 kişiyle birlikte çalışıyorum ve bu istihdam beni çok mutlu ediyor. İş dünyasında genç patronlar döneminin başladığına inanıyorum ve bunun en büyük örneklerinden biri olarak naçizane kendimi görüyorum" dedi.

 

"FİRMALARIN SIRTINDAKİ YÜKÜ ALIYORUZ"

 

Tesis Yönetimi yani Faciliyt Management sektörünün önemine vurgu yapan Furkan Albayrak, "Sektörümüzün ana konusu firmaların kendi bünyesinde yaparken sırtına yük olan ve maliyeti yükselten hizmetleri üstlenmek. Güvenlik, endüstriyel temizlik, catering gibi manpower işleri firmalardan alıp hem kendi işlerine odaklanmalarını, hem de çok daha uygun maliyetle, çok daha profesyonel bir hizmet almalarını sağlamayı vaat ediyoruz" dedi.

 

 

"FURKAN ALBAYRAK DEMEK, YATIRIM DEMEK"

 

Ekonomik koşullar ne olursa olsun gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında yatırım fırsatlarından geri durmayan Furkan Albayrak, "Bir yatırım fırsatı geldiğinde 'Hayır' diyemiyorum. Çalışmayı çok sevmenin dışında her yatırım fırsatının bir büyüme fırsatı olduğunu düşünüyorum. Merkezimiz olan Kanada'da ve Almanya'daki yatırımların dışında bu yıl Montenegro'da turizm, inşaat ve exclusive bireysel hizmetler içeren bir şirket açtık. Paranın bu kadar değerli olduğu bir ortamda, parayı araç olarak gören biri olarak ilgi duyduğum bir alanda başarı yakalamaktan haz duyuyorum" dedi.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu’nun Liderleri Antalya’da BuluştuÖnceki Haber

Anadolu’nun Liderleri Antalya’da Buluştu

Ana Shine ”Türkiye’yi çok seviyorum” mesajı verdiSonraki Haber

Ana Shine ”Türkiye’yi çok seviyorum” mes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar