Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

FABER-CASTELL’DE TÜM ANNELERE İLHAM VERECEK BİR HEDİYE MUTLAKA VAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FABER-CASTELL’DE TÜM ANNELERE İLHAM VERECEK BİR HEDİYE MUTLAKA VAR
 Faber-Castell, her ailenin gözbebeği olan annelerin ‘Anneler Günü’nü,  birbirinden şık, renkli ve ışıltılı hediye alternatifleriyle daha da güzelleştiriyor.Yazmayı seven bir anneler için, Faber-Castell’in yeni kalemi Hexo, bu yılki için en iyi hediye seçeneği olacak... İlhamını tüm dünyanın tek ortak dili olan müzikten alan Faber-Castell’in yeni kalemi Hexo, "yaratıcılık için yazın" temasıyla, yazmanın yaratıcı gücünü vurguluyor. Hexo, yazı, karalama ve eskizlere çarpıcı olduğu kadar şık bir bakış açısı da getiriyor.  

M, F, EF ve B gibi çeşitli çizgi genişliklerindeki, kısmen siyah ve paslanmaz çelik uçlu Hexo Dolma Kalem, rahat kavrama sunan tasarımıyla hem sağ hem de sol elini kullananlar için ideal bir yapıya sahip. 

 Hexo Roller ise, hızlı kuruyan silindirli kartuş veya ince uçlu kartuş ile kullanılabiliyor. 

Hexo, Tükenmez Kalem olarak siyah, silinmez mürekkepli, standart formatta (çizgi genişliği B) büyük kapasiteli bir kartuşla birlikte sunuluyor.

Tüm alternatifleri altıgen alüminyum gövde, pembe, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle sunulan Hexo annenize ilham verecek.

Hayata ‘Işıltısını’ katan anneler için: Faber-Castell Metalik Markörler

Anneniz her mekana ışıltısını katmayı seviyor ve yaratıcılığıyla size de ilham kaynağı oluyorsa,  Faber-Castell’in Metalik Markörleri tam  ona göre... 

6 farklı renk seçeneğine sahip Metalik Markörler ile ister cep telefonu kılıfı; ister şık bir kadeh veya bardak, isterseniz de masaüstünde kullanabileceğiniz bir kutu ya da dekoratif bir objeyi renklendirerek ışıltı katmak mümkün.

 

 

Metalik ve parlak renkleriyle dikkat çeken ve uygulandığı yüzeye ışıltı katan metalik markörlerkağıt, cam, porselen, plastik, metal gibi neredeyse tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabiliyor.  

 

Kokusuz, su bazlı, kağıttan akma yapmayan bir mürekkebe sahip olan bu markörleruygulandıkları cam, porselen ve metal gibi yüzeylerde, eğer fırına girebilir bir obje ise 160 derecede 30 dakika bekletildikten sonra ya da 24 saat boyunca bekletilerek uygulandığı yüzeye sabitleniyor. 

 

Birer klasik olan Altın ve Gümüş renkleriyle sınırlı olmayan Faber-Castell Metalik Markörler yaratıcılıklarını farklı renklerde konuşturmak isteyen anneler için Bakır, Böğürtlen, Turkuaz ve Buz Mavisi renkleriyle de mevcut. Metalik Markörleri ister tekli ister 6’lı paketler halinde satın alabilirsiniz.

 

Faber-Castell Tekstil Markörleri: İçindeki ‘moda tasarımcısını’ farklı kıyafetlere yansıtan annelere göre  

 

 

 

 

 

 

Yaratıcılık ve hayal gücünü, sahip olduğu moda zevkiyle birleştirerek evdeki giysi ve kumaşları yeniden tasarlayan anneler için Faber-Castell Tekstil Markörleri en iyi hediye alternatifi olacak. 

 

Faber-Castell tekstil markörleri kumaş çantadan tişörtlere ve dekoratif kumaşlara kadar farklı birçok tekstil ürününe rahatlıkla kullanılabiliyor. Kumaş zemin üzerine uygulanan renkler 24 saat içinde veya ütülemeden hemen sonra otomatik olarak sabitleniyor.

 

Bu yılki Anneler Günü’nde, annenizle birlikte giysi ve kumaşları yeniden tasarlamayı ve kendi stilinize yaratıcı dokunuşlar yapmayı istiyorsanız; bu aktivitenizdeki en iyi yardımcınız kuşkusuz ki Faber-Castell tekstil markörleri olacak. 

 

Faber-Castell tekstil markörlerini tekli olarak satın alabilirsiniz.

 

 

***

Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1969’da İstanbul-Kartal’daki üretim tesisinin açılışıyla faaliyete geçti. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Adel, dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü iş birliğini 1995 yılında ortaklıkla pekiştirdi. Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Temmuz 2015’te Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.500’e yakın ürün çeşidi ile Türkiye’de üretilen ve ithal edilen Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Adeland, Atlas, Max, Panfix ve Citizen markalarının pazarlama ve satışını gerçekleştiriyor. Perakende sektöründeki deneyimi ve geniş bayi ağıyla 2015 yılında oyuncak sektörüne giren Adel Kalemcilik, kendi yarattığı Adeland markasının yanı sıra dünyanın önde gelen lisanslı markalarının satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda şirket, 2018’de TRT ile yaptığı lisans anlaşması ile yayınlanan 11 çizgi filmin oyuncak ve kırtasiye lisans haklarını da elinde bulunduruyor. Kırtasiye sektöründe TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk şirket olan Adel Kalemcilik, “Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz.” mottosuyla hareket ediyor ve yılda ortalama 7 bin 500 ürün güvenliği testi ve 30 bin ürün kalitesi testi gerçekleştiriyor. Adel Kalemcilik kurulduğu günden bugüne 50 yılı aşkın süredir tüm çalışmalarını, paydaşlarına ve topluma fayda sağlama amacı ile ve sürdürülebilir projelere destek vererek gerçekleştirmeye çalışıyor. Özünde barındırdığı “iyilik” değeri ile eğitimin ve eğitimde yaratıcılığın en büyük destekçisi olan Adel Kalemcilik, çok sayıda sponsorluk ve sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İMAMOĞLU: “ARTIK BU ÇAĞ DIŞI GÖRÜNTÜLERİ YAŞAMAYACAĞIZ”Önceki Haber

İMAMOĞLU: “ARTIK BU ÇAĞ DIŞI GÖRÜNTÜLERİ...

Tüpraş’tan ilk çeyrekte 254 milyon TL yatırım Sonraki Haber

Tüpraş’tan ilk çeyrekte 254 milyon TL ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar