Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Faber-Castell, her çocuğun eşit şartlarda eğitimi için UNICEF’i desteklemeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faber-Castell, her çocuğun eşit şartlarda eğitimi için UNICEF’i desteklemeye devam ediyor

TOPLUMUN kalkınması ve daha eğitimli nesillerin gelişimi için her çocuğun eşit koşullarda eğitim alması gerektiğine inan Faber-Castell, çocukların yanında olmaya devam ediyor. Bu değerle hareket eden marka, pandemi döneminde UNICEF’i destekleyerek hayata geçirdiği #HerÇocukİçinEğitim projesiyle çocukların eşit şartlarda eğitim görebilmesini amaçlıyor. 

UNICEF tarafından pandemi sürecinde açıklanan rapora göre, dünya genelinde okul öncesi çağdaki en az 40 milyon çocuk erken çocukluk eğitiminden mahrum kaldı. Yine bu dönemde, çocuk işçilerin sayısında son 20 yılda ilk kez artış görüldü. 2022 yılının sonuna kadar 9 milyon çocuğun daha, çocuk işçiliğine itilme riskiyle karşı karşıya olduğu UNICEF ve Uluslararası Çalışma Örgütü’nün ortak raporunda yer alıyor.

 

Faber-Castell ürünleriyle çocukların eğitim hayallerine ortak olun

Türkiye’nin güvenilir kırtasiye markası Faber-Castell, uzun aradan sonra okulların açılmasıyla Her Çocuk İçin Eğitim projesine herkesi davet ediyor. Siz de Faber-Castell’in ergonomik ve çocuk gelişimini destekleyen ürünlerinden yapacağınız okul alışverişiniz ile #HerÇocukİçinEğitim projesinin bir parçası olabilirsiniz.

250 yılı aşkın süredir gelenekle yenilikçiliği başarıyla birleştiren dünya markası, “Faber-Castell hayal gücünü destekler” mottosuyla hayallerini yazmak, silip yeniden yaratmak ve kalemini  yeniden açmak isteyen tüm çocukların her zaman yanında.

 

 

Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince akla ilk gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1969’da İstanbul-Kartal’daki üretim tesisinin açılışıyla faaliyete geçti. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Adel, dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü iş birliğini 1995 yılında ortaklıkla pekiştirdi. Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Temmuz 2015’ de Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.500’e yakın ürün çeşidini kullanıcılarına sunuyor.2020 itibariyle birçok marka ile yola devam eden Adel Kalemcilik’in ürün gamında, Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel ile birlikte TRT Çocuk lisanslı ürünleri, Adeland, Playgro, Sluban, markaları da yer alıyor. 2019 yılında AR-GE merkezini hayata geçiren şirket, ürün ve hizmetlerin gelişimini sürdürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YEREL AYÇİÇEĞİ TOHUMU GELİŞTİRİLMESİNDE DÖNÜM NOKTASI OLAN PROJEDE İLK HASAT YAPILDI Önceki Haber

YEREL AYÇİÇEĞİ TOHUMU GELİŞTİRİLMESİNDE...

OPPO Enco Serisi Kulaklıklar ile Kablosuz Bir Deneyim Sonraki Haber

OPPO Enco Serisi Kulaklıklar ile Kablosu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar