Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Etkileyici 2. Sezon İçin Sete Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Etkileyici 2. Sezon İçin Sete Girdi

Sosyal medyanın hayatımızı etkileyen gücünü özgün, güncel ve gerçekçi senaryosuyla gündeme taşıyan GAİN Orijinal dizisi #Etkileyici, izleyicilerin merakla beklediği ikinci sezon için geçtiğimiz günlerde sete girdi. 

Kadroya eklenen başarılı oyuncuları ve heyecanın çıtasını yükselten yepyeni sezon hikayesiyle izleyiciyle buluşmak için gün sayan #Etkileyici, sonbaharda Gain’de yayınlanacak.

 

Sürükleyici hikayesi ve çarpıcı olay akışıyla izleyiciye nefes kesen bir izleme deneyimi sunan Etkileyici, ilk sezonunda toplum tarafından sosyal linçe uğrayan influencer Leyla’nın (Aslıhan Malbora) haklılığını ispat mücadelesini ele almıştı. 10 bölümden oluşan dizi, beklenmedik gelişmelerin birbirini kovaladığı yüksek temposu ve adeta gerçek bir hikaye izliyormuşçasına ustalıkla kaleme alınan senaryosuyla geçen kışa damga vurmuştu.

 

Leyla sezon sonunda kaçırılmıştı

İlk sezonda Leyla, yaşadığı linç karşısında korkup geri adım atmak yerine kendi doğru bildiklerini savunmuş, toplumun ona dayattığı kadın rollerine meydan okuyarak mücadele etmeyi seçmişti. Bu mücadelede büyük bedeller de ödemek zorunda kalan Leyla, mahkeme salonunda son anda ortaya çıkan önemli bir kanıt ile adını temize çıkarmayı başarmıştı. Kazandığı zaferin ardından yeniden kurgulayacağı hayatının hayallerini kuran Leyla’nın sezon finalinde esrarengiz biri tarafından kaçırılması ise olayların seyrini değiştirdi. 

 

Sonbaharda yayında! 

Şok edici şekilde final yapan ilk sezonun ardından #Etkileyici izleyicileri için beklenen haber nihayet geldi. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon için sete çıkan dizinin, yeni bölümleriyle sonbaharda GAİN ekranında olması planlanıyor. Leyla’nın esrarengiz kaçırılma hikayesi ve ardından yaşananların ele alınacağı #Etkileyici’de izleyicileri bu kez daha da heyecanlı, polisiye ve   gerilim öğeleriyle dikkat çekecek ters köşelerle dolu bir sezon bekliyor.

 

#Etkileyici ikinci sezonda influencer Leyla’yı canlandıran Aslıhan Malbora’ya katılacak isimler arasında Mehmet Aykaç, Billur Melis Koç, Olcay Yusufoğlu ve Hakan Yılmaz yer alıyor. Yönetmenliğini Hande Türkel’in, yapımcılığını Murat Cemcir’in üstlendiği #Etkileyici’nin çarpıcı senaryosunu ise Murat Kepez ve Şükrü Özbey kaleme alıyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zeytinburnu Belediyesi’nden 44 Okula Tadilat DesteğiÖnceki Haber

Zeytinburnu Belediyesi’nden 44 Okula Tad...

Yenişehir Belediyesi yaz okulu sanat kursları başladıSonraki Haber

Yenişehir Belediyesi yaz okulu sanat kur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar