Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Ekonomik Özgürlük Bir Adım Uzakta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekonomik Özgürlük Bir Adım Uzakta
Türkmenistan doğumlu girişimci Gülnara Ovezova’nın doğrudan satış sistemi ile temsil ettiği uluslararası bir şirket olan APL Türkiye, ekonomik özgürlük için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Türkmenistan doğumlu girişimci Gülnara Ovezova’nın doğrudan satış sistemi ile temsil ettiği uluslararası bir şirket olan APL Türkiye, ekonomik özgürlük için benzersiz bir fırsat sunuyor.

 

17 yıldır çeşitli sektörlerde yaptığı çalışmalar ve edindiği tecrübeyle kendine yeni iş alanları açan ve bu konuda güçlü adımlar atan Gülnara Ovezova, APL Türkiye ile yaptığı çalışmalarla yeni yöntemler sunuyor. APL Türkiye ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini söyleyen başarılı girişimci Gülnara Ovezova, hem kendine hem de başkalarına tanıdığı fırsatlar açısından sahiplenilecek uluslararası bir şirket olduğunun altını çiziyor. 

 

APL Türkiye’de insan sağlığını destekleyen özel ürünlerin yer aldığını ve aynı zamanda şirketin insanların ekonomik özgürlüğe sahip olabilmesi içinde bir fırsat kapısı sunduğunu belirten Türkmenistanlı girişimci, oluşturulan kazanç sistemi ile insanların doğrudan satışa bakış açısını değiştirdiğini vurguluyor. 

 

Başarılı eğitim hayatını iş yaşamına da aktaran Ovezova, APL Türkiye şirketine giriş amacını; kendi gibi girişimci olan kadınlara mentörlük yaparak, sağlıklı yaşam, ekonomik özgürlük ve içlerindeki girişimci ruhu serbest bırakarak, hayallerinin gerçekleşmesine bir adım daha yaklaşmasını sağlamak olduğunu belirtiyor. 

 

 

Türkiye pazarında ve globalde çalışmalarını sürdüren APL ile birlikte yeni girişimcilere seslenen Gülnara Ovezova, herkesi kendini geliştirebileceği eğitimlerden yararlanma fırsatı yakalamaya, sosyalleşmeye, ekonomik özgürlüğe kavuşmaya, pasif bir gelir elde etmeye ve ilk liderlerden olmaya davet ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Goodyear'dan cebinizi düşünen tasarruf önerileriÖnceki Haber

Goodyear'dan cebinizi düşünen tasarruf ö...

OLİMPİYATLARA 100 GÜN KALA UMUTLA TOKYO’YASonraki Haber

OLİMPİYATLARA 100 GÜN KALA UMUTLA TOKYO’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar