Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcuları Taekwondo’da tarih yazdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcuları Taekwondo’da tarih yazdı
 Zekeriya Tutar Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Duru Bulgur Performans Spor Kulübü adına yarışan Mümine Nur Göz kazandığı altın madalya ile Milli Takıma seçilirken, aynı turnuvada Aleyna Nur İli de gümüş madalya kazanarak, Milli Takım seçmelerinde yeniden yarışma hakkı kazandı.

7-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Zekeriya Tutar Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Duru Bulgur Performans Spor Kulübü adına yarışan birbirinden değerli sporcular damga vurdu. 1800 sporcunun yarıştığı şampiyonada Karaman’ı temsilen mindere çıkan Duru Bulgur Performans SK sporcusu Mümine Nur Göz, 55 kg kategorisinde tüm rakiplerini sayı farkıyla yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Mümine Nur Göz aynı zamanda bu başarısıyla seçmesiz olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Aynı şampiyonada yine Duru Bulgur Performans Spor Kulübü adına mücadele eden Aleyna Nur İli, 33 kg kategorisinde rakiplerine fark atarak finale kadar gelmesine rağmen, finalde sayı üstünlüğü kurduğu rakibine ceza puanlarıyla mağlup olarak gümüş madalya ile turnuvaya veda etti. Aleyna Nur İli turnuvada elde ettiği dereceyle Milli Takım seçmelerinde yeniden yarışma hakkı kazandı. 

Sporcularımız Estonya’da madalya için yarışacak

Son dönemde özelikle uluslararası turnuvalarda önemli başarılar elde eden Taekwondo Milli Takımımız 21 Ağustos 2021 tarihinde Estonya’da düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası öncesinde kampa girecek. 2-20 Ağustos 2021 tarihlerinde Konya’da başlayacak olan Yıldızlar Milli Takım Kampında erkek takımın başında Karamanlı bir antrenör olan Milli Takım Antrenörü Ali Can, bayanlar takımının başında ise Duru Bulgur Performans Spor Kulübü Kulüp Antrenörü Ayşegül Funda Alp görev alacak. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KIZILAY’IN SEL MAĞDURLARINA YARDIMLARI SÜRÜYORÖnceki Haber

KIZILAY’IN SEL MAĞDURLARINA YARDIMLARI S...

TSKB Gayrimenkul Değerleme, gayrimenkul sektörünün 2021 yılındaki ilk yarı sonuçlarını değerlendirdi:Sonraki Haber

TSKB Gayrimenkul Değerleme, gayrimenkul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar