Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Dolu Kadehi Ters Tut ve Evdeki Saat Sevenleri KüçükÇiftlik Park’ta Buluşacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolu Kadehi Ters Tut ve Evdeki Saat Sevenleri KüçükÇiftlik Park’ta Buluşacak!
29 Ağustos Pazar akşamı gençlerin en çok sevdigi yeni nesil gruplardan Dolu Kadehi Ters Tut, KüçükÇiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak. Öncesinde ise Karaköy-Kadıköy sound’undan beslenen alternatif müzik grubu Evdeki Saat sahne alacak. Modüler Sanat ve URU işbirliğinde gerçekleşecek konserde bir arada müzik dinlemeyi, saatlerce dans etmeyi özleyenler KüçükÇiftlik Park'ta mesafeli de olsa adeta pandemi öncesi günlere dönecek.

Birbirinden keyifli konser, eğlence ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park, 29 Ağustos Pazar günü sahnesinde Türk alternatif rock müziğinin yükselen ismi Dolu Kadehi Ters Tut’u ağırlayacak. Vokalist Uğurhan Özay ve prodüktör, gitarist-geri vokal Mürsel Oğulcan Ava tarafından 2014 yılında kurulan grup, konserde Mart ayında yayınlanan kendi adını taşıyan ilk albümleri “DKTT”den şarkılarının yanı sıra Yapma N’olursun, Karanlık, Yangın, Sevdirmeden Gidemezsin gibi beğenilen parçalarını KüçükÇiftlik Park sahnesinden şehre doğru seslendirecek.

 

29 Ağustos akşamüstü yüzdeyüz müzik Evdeki Saat ile başlayacak. Anadolu Rock, Indie Rock, Grunge ve Indie Pop sound’ları harmanlayan ve alternatif ruhunu koruyan Evdeki Saat; kitlelerce tanınmasını sağlayan  Uzunlar ile Hiç Uyanmasam, Zaman Mekân, Dibine Kadar gibi sevilen şarkılarıyla alternatif müzik takipçilerini akşama hazırlayacak.

 

On yedi bin kişilik mekanda pandemi tedbirleri kapsamında iki bin civari kişinin ağırlanacağı etkinlikte öncekilerde olduğu gibi tüm önlemler üst düzeyde alınıyor. Sürekli temizlik ve dezenfeksiyon yapılan ve HES kodu ibraz etmeyen misafirleri kabul etmeyen KüçükÇiftlik Park’ın içinde ve dışında uyarı anonsları yapılıp, ateş ölçümü, maske temini, dezenfektan ünitelerinin kullanımı ve biletleme ile yeme içme alanında temassız işlemler sürdürülecek.

 

KüçükÇiftlik Park’ın Kapıları Tüm Müzik Sektörüne Açık

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park,  farklı iş birlikleriyle tüm dostlarına imkan ve mekan sağlayıp müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BTP liderinin faiz öngörüsü 1 günde gerçek olduÖnceki Haber

BTP liderinin faiz öngörüsü 1 günde gerç...

Olimpik Anneler projesinin sporcularından Eray Şamdan Gümüş Madalya kazandıSonraki Haber

Olimpik Anneler projesinin sporcularında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar