Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Denizlerden Heyecan Dolu Anlar Fast&FunBox Ekranlarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlerden Heyecan Dolu Anlar Fast&FunBox Ekranlarında
Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer aksiyon dolu adrenalin spor kanalı Fast&Funbox HD, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, skateboad, wakeboard, kaya tırmanışı, bisiklet motokros (BMX), serbest stil motokros (FMX), paraşüt, kaykay, serbest koşu, base jumping ve çok daha fazlasını sunuyor.

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer aksiyon dolu adrenalin spor kanalı Fast&Funbox HD, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, skateboad, wakeboard, kaya tırmanışı, bisiklet motokros (BMX), serbest stil motokros (FMX), paraşüt, kaykay, serbest koşu, base jumping ve çok daha fazlasını sunuyor.

Fast&Funbox HD, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında ve sonraki günlerde, denizde yaşanan spor ve heyecan dolu anları ilginç yapımlarla ekranlara getiriyor.

Yedinci Dalga 2016, Bölüm (6The Seventh Wave 2016, Ep 6)  – 19 Mayıs Çarşamba - Saat: 20:00

Sörf dünyasını yakın mercek altına alan Yedinci Dalga, hem bu sporu, hem de yarattığı kültürü derinlemesine inceliyor, hem de yeni teknolojiler hakkında bilgi veriyor.

Poseidon Yarışları (Poseidon Games)  – 20 Mayıs Perşembe - Saat: 22:00

Her zaman bilinmeyenin ve heyecan verenin peşinden koşan insan, bu yolda yeni teknolojileri yeni meydan okumalara dönüştürüyor. Hidro uçuş gibi eşsiz spor dalları, adrenalin bağımlıları için limitleri aşma isteğini üst düzey teknolojilerle birleştiriyor. 2018'de ilk kez düzenlenen Poseidon Yarışları etkinliği, sektörün teknik ilerlemesiyle beraber heyecanın dorukta olduğu hidro uçuş performanslarını sunuyor. Yarışlar bu kez 3 gün sürecek ve daha da yoğun geçecek. Etkinlik Avustralya'dan sonra, Singapur ve New York'ta düzenlenecek ve Bermuda'da kapanışını gerçekleştirecek.

Yelken Dünyası 2019, Bölüm 6 (Inside Sailing 2019, Ep 6)  – 21 Mayıs Cuma - Saat: 22:00

Yelken Dünyası, tüm dünyadan en önemli yelkencilik ve yatçılık haberlerini ekranlarınıza taşıyor. Bu, seyircisini yelkenciliğin sırları konusunda eğiten, tüm dünyadan birçok muhteşem denizi sunan ve farklı yatçılık biçimlerini ortaya koyan belgesel niteliğinde bir program.

Su Sporları Dünyası, Bölüm 10 (World of Watersports, Ep 10)  – 24 Mayıs Pazartesi - Saat: 11:00

Hızlı tempolu bir saatlik bölümlerden oluşan Su Sporları Dünyası, dünyanın her yerinden suyla ilgili aktiviteleri takip edebileceğimiz bir seri. Seride yelkencilik ve sörf de dahil olmak üzere farklı su sporları dallarını izleme fırsatı yakalıyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Fast&FunBox’un yanı sıra Kablo TV’de yer alan diğer tüm SPI International kanalları Kablo TV abonelerine açık olacak.

Fast&FunBox izlemek isteyen adrenalin tutkunları, seçkin TV platformları Vodafone TV kanal 79, D-Smart Kanal 71 ve KabloTV Kanal 231 üzerinden ulaşılabiliyor. Fast&FunBox içeriklerine ayrıca, FilmBox websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, Fast&FunBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘ENGELLİLER HAFTASINDA COVID 19 SALGINI NEDENİYLE ENGELLİLERİN YAŞADIĞI SORUNLARA ÇÖZÜM İSTİYORUZ’Önceki Haber

‘ENGELLİLER HAFTASINDA COVID 19 SALGINI...

Hamilelikte Profesyonel Bakımın Yolu FOREO’dan GeçiyorSonraki Haber

Hamilelikte Profesyonel Bakımın Yolu FOR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar