Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Demir: Değişim ancak gençlikle mümkündür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: Değişim ancak gençlikle mümkündür
Mesajında Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile birlikte Türkiye Değişim Partisi kadrolarıyla Atatürkçü bir gençlik ile geleceğe yürümek hedefleri olduğunu hatırlatan TDP Genel Başkan Yardımcısı Demir şunları söyledi:“Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’dır. Bütün gençlerimize kutlu olsun! Ne yazık ki, son dönemlerde gençlerimiz işsiz, gençlerimiz ümitsiz ve üzülerek görüyoruz ki bazı gençlerimiz bu ümitsizlik neticesinde yurt dışına gitmeyi düşünüyor. Gençliğimizin bu durumda olmasının yegâne sebebi şüphesiz iktidarda olanlardır. Fakat buradan bu vesileyle gençlerimize seslenmek istiyorum, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül liderliğinde Türkiye Değişim Partisi olarak tam da bu ümitsizliğe bir çare olmak, bu karamsar tabloyu değiştirmek, Türkiye’nin değişim umudu olmak için yola çıktık. Yola çıkarken tıpkı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi bizim de en güvendiğimiz yoldaşlarımız gençlerimizdir. Çünkü ‘değişim’ ancak gençlikle mümkün olur. Gençlik ise ‘değişim’ demektir. Aydınlık bir yarına inanan, Atatürkçü değerlere önem veren ve en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda emanete sahip çıkan gençlerimize selam olsun. Bu vesileyle Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı bu önemli günün yıldönümünde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!”Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Mesajında Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile birlikte Türkiye Değişim Partisi kadrolarıyla Atatürkçü bir gençlik ile geleceğe yürümek hedefleri olduğunu hatırlatan TDP Genel Başkan Yardımcısı Demir şunları söyledi:


“Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’dır. Bütün gençlerimize kutlu olsun! Ne yazık ki, son dönemlerde gençlerimiz işsiz, gençlerimiz ümitsiz ve üzülerek görüyoruz ki bazı gençlerimiz bu ümitsizlik neticesinde yurt dışına gitmeyi düşünüyor. Gençliğimizin bu durumda olmasının yegâne sebebi şüphesiz iktidarda olanlardır. Fakat buradan bu vesileyle gençlerimize seslenmek istiyorum, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül liderliğinde Türkiye Değişim Partisi olarak tam da bu ümitsizliğe bir çare olmak, bu karamsar tabloyu değiştirmek, Türkiye’nin değişim umudu olmak için yola çıktık.

Yola çıkarken tıpkı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi bizim de en güvendiğimiz yoldaşlarımız gençlerimizdir. Çünkü ‘değişim’ ancak gençlikle mümkün olur. Gençlik ise ‘değişim’ demektir. Aydınlık bir yarına inanan, Atatürkçü değerlere önem veren ve en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda emanete sahip çıkan gençlerimize selam olsun. Bu vesileyle Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı bu önemli günün yıldönümünde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GEN HALKA ARZ İÇİN SPK'YA BAŞVURDUÖnceki Haber

GEN HALKA ARZ İÇİN SPK'YA BAŞVURDU

D Maris Bay’in her ritme uygun plajları güneşi özleyenlere hazırSonraki Haber

D Maris Bay’in her ritme uygun plajları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar