Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Dahua Full-Color Kameralar Geceyi Gündüze Çeviriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dahua Full-Color Kameralar Geceyi Gündüze Çeviriyor

Dahua’nın Full-Color ailesi kameraları düşük ışık koşullarında dahi insanları ve nesneleri doğru biçimde tanımlayarak 7/24 renkli ve son derece detaylı görüntü sunuyor

30.09.2021 – Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, düşük ışıkta bile yüksek kaliteli renkli görüntü oluşturabilen Full-Color kamera ailesiyle sokaklar, sinemalar, mağazalar ve okullar gibi birbirinden farklı alanlar için 7 gün 24 saat kesintisiz koruma sağlıyor.

Karanlığı Renklendiren Teknoloji

Dahua Full-Color güvenlik kameraları kullandıkları yüksek teknoloji ürünü yongalar sayesinde düşük ışıklı ortamlarda bile canlı ve parlak bir görüntü kaydedebiliyor. Ürün ayrıca zifiri karanlıkta da yeterli bir görüntü elde edilmesini garantilemek için ek ışık kaynağına sahip. Bu sayede Full-Color kameralar 7 gün 24 saat renkli görüntü kaydederek otoparklar, sokaklar, sinemalar, mağazalar ve okullar gibi pek çok farklı alanda üst düzey güvenlik sunuyor.

1080p 30fps görüntü kaydedebilen kameralar sahip oldukları Dijital Geniş Dinamik Aralık (DWDR) ve 2D Dijital Gürültü Azaltma (2DNR) teknolojileri ile daima net bir görüntü elde ediyor. Ayrıca dâhili mikrofona sahip modeller ile eş zamanlı olarak ortamdaki sesi kaydetmek de mümkün.

Geceler Artık Daha Güvenli

Dahua Full-Color güvenlik kameraları rakiplerine göre 2,5 kat daha fazla ışık almasını sağlayan geniş F1.0 diyafram açıklığı, %30 daha büyük piksellere sahip sensörleri gibi özellikleri sayesinde geceleri de yüksek netlikte görüntü verebiliyor. 

Ayrıca gelişmiş yapay zekâ desteği sayesinde elde edilen görüntülerde insan ve araç ayrımı yapabiliyor. Bu beceriyi cihazın akıllı alan kontrolü özelliği ile birleştirerek belirli bir alanı araç ve yaya trafiğine kapamak, herhangi bir ihlal durumunda ise uyarı vermek mümkün oluyor.

Sıradan kızılötesi kameralar detayları, araç ve kıyafet renklerini, insan yüzlerini göstermekte zorlanırken Full-Color kameralar tüm bu detayları net bir şekilde görüntüleyerek araç plakaları gibi bilgileri tespit edip arzu edildiğinde otomatik olarak tanıyabiliyor. Üstelik Full-Color’ın kızılötesi aydınlatması olmadığı için karanlıkta tespit edilmesi çok zor. Bu hem kameranın gizli kalmasını sağlarken, böceklerin kameraya gelmesini veya kar ve yağmur gibi etkenlerin görüntüyü bozmasını engelliyor. Tüm bu özellikler Full-Color’ı geceleri ve ışığın az olduğu durumlarda ideal bir güvenlik aracı kılıyor. 

Dahua Full-Color güvenlik kameraları diğer Dahua ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için dahuasecurity.com/ceen adresini ziyaret edebilirsiniz.

###

Dahua Hakkında

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) dünya lideri bir video merkezli IoT çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısıdır. Dahua Technology, teknolojik yeniliklere dayalı olarak şehir operasyonları, kurumsal yönetim ve son kullanıcılar için  değer yaratan uçtan uca güvenlik çözümleri, sistemleri ve hizmetleri sunmaktadır.

Yarısından fazlası AR-GE alanında görev alan 16,000’den fazla çalışanı ile Dahua, 180 farklı ülke ve bölgede hizmet vermektedir. 2002 yılında kendi kaynaklarıyla dünyanın ilk 8 kanal entegre DVR cihazını geliştiren Dahua, o tarihten beri kendini yeni teknolojiler geliştirmeye adamıştır. Bu doğrultuda AR-GE yatırımlarını sürekli olarak artıran Dahua, yıllık satış gelirlerinin %10’unu AR-GE çalışmaları için ayırmaktadır. Şirket, video IoT teknolojileri çerçevesinde ortaya çıkan fırsatları keşfetmeye devam etmekte ve hâlihazırda güvenlik taraması, yapay görme, video konferans sistemleri, profesyonel insansız hava araçları, akıllı yangın güvenliği sistemleri, otomobil teknolojileri, akıllı depolama, robotik gibi alanlarda yerleşik faaliyetleri bulunmaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erken Tanı ile İyi Sonuçlar Mümkün! (1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı)Önceki Haber

Erken Tanı ile İyi Sonuçlar Mümkün! (1-3...

Zorlu Enerji’nin Elektrikli Araç Şarj İstasyon Ağı  ZES’e üç ödül birdenSonraki Haber

Zorlu Enerji’nin Elektrikli Araç Şarj İs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar