Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Coca-Cola Hatıra Ormanları’nda 50 Bin Fidan Yeşerecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Coca-Cola Hatıra Ormanları’nda 50 Bin Fidan Yeşerecek

Coca-Cola Hatıra Ormanları’nın ilk fidanları Coca-Cola Türkiye Gönüllüleri ve Ege Orman Vakfı yetkililerinin katılımıyla Bursa’da düzenlenen dikim töreni ile toprakla buluştu.

Coca-Cola Türkiye’nin sürdürülebilirlik yaklaşımı doğrultusunda Ege Orman Vakfı’na bağışladığı 50 bin fidanlık hatıra ormanı için Bursa Mudanya ağaçlandırma sahasında fidan dikim töreni düzenlendi. İlk fidanlar Coca-Cola Türkiye Gönüllüleri tarafından toprakla buluşturuldu. 

Fidan dikim etkinliği öncesinde Coca-Cola Türkiye ve Ege Orman Vakfı arasında bağış protokolü imza töreni gerçekleşti. İmza töreninde konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk “Coca-Cola olarak sürdürülebilir kalkınma hedefleriniz doğrultusunda yürüttüğünüz çalışmalar kapsamında   Vakfımız iş birliği ile doğaya yaptığınız 50 bin fidanlık katkı çok kıymetli. Önümüzdeki süreçte sürdürülebilir olarak birlikte yeni ormanlar oluşturmayı diliyoruz. Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Coca-Cola İçecek Türkiye Genel Müdürü Hasan Ellialtı da konuşmasında “Geçtiğimiz yaz tanık olduğumuz orman yangınları hepimizin içini yaktı. Coca – Cola İçecek olarak gerek ürünlerimiz gerek soğutucularımızla yardım ekiplerinin yanında olmaya çalıştık. Bugün de ülkemizin yeşil örtüsünü hep beraber büyütmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile ülkemizin geleceği için gösterdikleri tüm çabalar ve bu proje kapsamındaki destekleri için Ege Orman Vakfı’na çok teşekkür ederiz” sözlerine yer verdi. 

 

Törende Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Başak Karaca ise “Böyle anlamlı ve kıymetli bir etkinliğin parçası olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Coca-Cola ailesi olarak, daha iyi bir gelecek, sürdürülebilir bir doğal yaşam için bu önemli günde bizlerle birlikte olan sevgili gönüllülerimize, bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 

 

Coca-Cola Türkiye tarafından yapılan bağış kapsamında, Bursa’nın yanı sıra Adana ve Elazığ bölgelerinde de dikilecek fidanlar büyüyerek 50 bin ağacın kök saldığı “Coca-Cola Türkiye Hatıra Ormanları”na dönüşecek.

 

 

 

 

 

 

Detaylı bilgi için:

Mese İletişim Danışmanlığı,  [email protected] 0539 663 64 91

 

Coca-Cola Türkiye Hakkında 

Coca-Cola Şirketi (NYSE: KO), 200’den fazla ülke ve bölgede sunduğu 500’den fazla marka ile komple bir içecek şirketidir. Şirketin portföyünde, Coca-Cola markalarının yanı sıra, AdeS soya tabanlı içecekler, Ayataka yeşil çay, Costa Kahve, Dasani suları, Del Valle meyve suları ve nektarları, Fanta, Georgia kahve, Gold Peak çay ve kahveleri, Honest Tea, innocent sıvı meyve püreleri ve suları, Minute Maid meyve suları, Powerade spor içecekleri, Simply meyve suları, smartwater, Sprite, vitaminwater ve ZICO hindistan cevizi suyu gibi, dünyanın en değerli içecek markaları da bulunmaktadır. 

İçeceklerindeki şekerin azaltılmasından yeni ve yenilikçi ürünlerin pazara sunulmasına kadar gerçekleştirdiği birçok çalışmayla ürün portföyünü sürekli geliştirmektedir. Aynı zamanda, kullandığı suyu doğaya geri kazandırarak ve ambalajların geri dönüşümünü destekleyerek çevre üzerindeki etkimizi azaltmak için çalışmaktadır. Coca-Cola Şirketi, tüm dünyada şişeleyici ortakları ile birlikte 700 binden fazla insana istihdam sağlayarak, faaliyet gösterdiği ülkelerin ekonomisine katkıda bulunuyor. 

Coca-Cola İçecek (CCI), Türkiye, Pakistan, Kazakistan, Irak, Özbekistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Ürdün, Tacikistan, Türkmenistan ve Suriye. Tacikistan’da 10.000’e yakın çalışanı ile faaliyet gösteren çok uluslu bir içecek şirketidir. The Coca-Cola Company markalarından oluşan gazlı ve gazsız içeceklerin üretim, satış ve dağıtımını gerçekleştiren CCI, Coca-Cola sistemindeki en önemli şişeleyicilerden biridir.  CCI 11 ülkede yer alan 29 fabrikası ile 430 milyonluk tüketicisine gazlı içeceklerin yanı sıra su, meyve suyu, enerji içecekleri, sporcu içecekleri ve buzlu çaydan oluşan gazsız içecekler kategorisinde de zengin bir ürün portföyü sunmaktadır. CCI’ın hisseleri Borsa İstanbul’da (BIST) “CCOLA.IS”, Eurobond’u ise İrlanda Borsası’nda “CCOLAT” sembolleriyle işlem görmektedir

Daha fazla bilgi için www.coca-colacompany.com ve www.cci.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uludağ Ekonomi Zirvesi’ndeÖnceki Haber

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde

TÜRK BİLİM İNSANLARI TERMAL SU BAZLI ŞAMPUAN GELİŞTİRDİ, SONUÇLAR ULUSLARARASI BİLİMSEL DERGİDE YAYINLANDISonraki Haber

TÜRK BİLİM İNSANLARI TERMAL SU BAZLI ŞAM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar