Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
CHP’li Süllü, “Tüm vatandaşlarımızın  bayramını yürekten kutluyorum.  Ancak, ne yazık ki, Ramazan Bayramını   küresel salgının yönetilememesi nedeniyle birbirimizden uzakta kucaklaşamadığımız bir bayram olarak  yaşıyoruz. Sağlığımız için buna katlanabileceğimizi düşünsek bile, bu süreçte mağdur olan, bayramın gelişini sevinçle karşılayamayan milyonlarca vatandaşımızın içinde bulunduğu ekonomik koşullar yüreğimizi burkuyor.   Milyonlarca vatandaşımıza, özellikle de salgının sorumlusuymuşcasına kapanmada cezalandırılan  esnafa ve  emekçilere gerekli  desteği sağlayamayan saray yönetimi, bayram sevincini gönülden yaşayamamamızın nedenidir.” dedi. “NAKDİ HİBE DESTEĞİ SAĞLANMALI”CHP Eskişehir Milletvekili Süllü mesajının devamında, “Koronavirüs salgını sürecinde kepenk kapattırılan esnafa, mağdur olan vatandaşlarımıza nakdi hibe desteği sağlanmalıdır. Bayram öncesi  vatandaşlarımıza müjdeli haber veremediler;  bayram sonu ödemelerin  yapılabilmesi için, destek sağlanacağı haberini saray yetkililerinden bekliyoruz.    Kira borçları, fatura borçları, maaş ödemeleri  birikmiş  vatandaşlarımıza destek sağlanacağı  haberi bayramı biraz daha mutlu geçirmelerini sağlayabilir. Eğer bu destek gelmezse ‘bayram bizim neyimize’ demekten başka çareleri  olmayan milyonlar, bayramı  kara kara  düşünerek geçirmek zorunda kalacak. Bu çağrı ile gelecekte daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bayramlar yaşamak ve bu zor günleri unutmak dileği ile tüm vatandaşlarımıza  iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
CHP’li Süllü, “Tüm vatandaşlarımızın  bayramını yürekten kutluyorum.  Ancak, ne yazık ki, Ramazan Bayramını   küresel salgının yönetilememesi nedeniyle birbirimizden uzakta kucaklaşamadığımız bir bayram olarak  yaşıyoruz. Sağlığımız için buna katlanabileceğimizi düşünsek bile, bu süreçte mağdur olan, bayramın gelişini sevinçle karşılayamayan milyonlarca vatandaşımızın içinde bulunduğu ekonomik koşullar yüreğimizi burkuyor.   Milyonlarca vatandaşımıza, özellikle de salgının sorumlusuymuşcasına kapanmada cezalandırılan  esnafa ve  emekçilere gerekli  desteği sağlayamayan saray yönetimi, bayram sevincini gönülden yaşayamamamızın nedenidir.” dedi.
 

“NAKDİ HİBE DESTEĞİ SAĞLANMALI”

CHP Eskişehir Milletvekili Süllü mesajının devamında, “Koronavirüs salgını sürecinde kepenk kapattırılan esnafa, mağdur olan vatandaşlarımıza nakdi hibe desteği sağlanmalıdır. Bayram öncesi  vatandaşlarımıza müjdeli haber veremediler;  bayram sonu ödemelerin  yapılabilmesi için, destek sağlanacağı haberini saray yetkililerinden bekliyoruz.    Kira borçları, fatura borçları, maaş ödemeleri  birikmiş  vatandaşlarımıza destek sağlanacağı  haberi bayramı biraz daha mutlu geçirmelerini sağlayabilir. Eğer bu destek gelmezse ‘bayram bizim neyimize’ demekten başka çareleri  olmayan milyonlar, bayramı  kara kara  düşünerek geçirmek zorunda kalacak. Bu çağrı ile gelecekte daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bayramlar yaşamak ve bu zor günleri unutmak dileği ile tüm vatandaşlarımıza  iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Av. Muzaffer Rıza Nerse, Ramazan Bayramı MesajıÖnceki Haber

Av. Muzaffer Rıza Nerse, Ramazan Bayramı...

Bayramda çürük oluşumu artabilirSonraki Haber

Bayramda çürük oluşumu artabilir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar