Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı
CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP iktidarında sosyal kutuplaşma, gelir eşitsizliğinin, bir tarafta 5 maaş alan bürokratlar bir tarafta ise eline ‘İş-Aş’ yazarak intihar eden insanların olduğu Türkiye olmayacağını vurgulayarak, "Mutlu bir Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Pandemi dolayısıyla insanların bayrama mutlu giremediğini ifade eden Başkan Akıllı, "Sabır,  dayanışma, yardımlaşma, ibadet ve bereket ayı olan ve 11 aydan daha değerli kabul ettiğimiz bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaklaşık 1.5 senedir tüm toplumsal işleyişi bozan Covid-19 salgını, maalesef güç kaybetmiyor. Pandemi süreci boyunca salgın nedeniyle kepenk indirmek zorunda kalan vatandaşlarımız, çalıştığı iş yeri kapandığı için işsiz kalan insanlarımız ve iflas eden binlerce iş insanımız bu Ramazan Bayramına maalesef mutlu şekilde giremiyor" dedi.İYİLİĞİ YOK ETTİLERVatandaşın umudunu yitirdiğini dile getiren Başkan Akıllı, "Bu Ramazan Bayramında milyonlarca baba, çocuklarına bayram harçlığı veremeyecek. İşsiz anne ve babalar, çocuklarıyla güler yüzlü bir bayram sabahı yaşayamayacak.AKP iktidarının sosyal devlet ilkesini çalıştıramıyor oluşu, toplum arasındaki ekonomik dengeleri yok etti. AKP iktidarın Türkiye’de yok ettiği tek şey, ekonomik dengeler değil tabi ki de. Adaleti yok ettiler, İyiliği yok ettiler. Gençlerin hayallerini yok ettiler. İnsanlarımızın umutlarını yok ettiler" ifadelerini kullandı.BİZLER UMUTSUZ DEĞİLİZHer şeye rağmen Cumhuriyet Halk Partisi olarak umutlarını yitirmediklerini kaydeden Başkan Akıllı, ilk seçimde vatandaşın tercihini yapacağını belirterek, şöyle devam etti:"Türk Milletinin içerisine düşürüldüğü bu içler acısı tabloya rağmen, bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak umutsuz değiliz. İktidar sahipleri iktidarlarını elde tutmak adına her türlü yalana, iftiraya ve kutuplaştırmaya sığınmış olsa da Türk milleti yapılacak olan ilk seçimlerde AKP'ye ‘Yeter Artık.’ diyecek ve teveccühünü Millet İttifakından yana kullanacaktır.İktidarımızda sosyal kutuplaşma yok olacak, gelir eşitsizliği yok olacak, bir tarafta 5 maaş alan bürokratlar bir tarafta ise eline ‘İş-Aş’ yazarak intihar eden insanların olduğu Türkiye olmayacak. Gençlerin tekrardan hayal kurabildiği, işsizliğin tek hanelere indirildiği, adaletin ve hukukun yeniden tesis edildiği mutlu bir Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız.Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, salgın döneminde hayatını kaybetmiş sağlıkçılarımıza ve emekçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum."Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP iktidarında sosyal kutuplaşma, gelir eşitsizliğinin, bir tarafta 5 maaş alan bürokratlar bir tarafta ise eline ‘İş-Aş’ yazarak intihar eden insanların olduğu Türkiye olmayacağını vurgulayarak, "Mutlu bir Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Pandemi dolayısıyla insanların bayrama mutlu giremediğini ifade eden Başkan Akıllı, "Sabır,  dayanışma, yardımlaşma, ibadet ve bereket ayı olan ve 11 aydan daha değerli kabul ettiğimiz bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaklaşık 1.5 senedir tüm toplumsal işleyişi bozan Covid-19 salgını, maalesef güç kaybetmiyor. Pandemi süreci boyunca salgın nedeniyle kepenk indirmek zorunda kalan vatandaşlarımız, çalıştığı iş yeri kapandığı için işsiz kalan insanlarımız ve iflas eden binlerce iş insanımız bu Ramazan Bayramına maalesef mutlu şekilde giremiyor" dedi.

İYİLİĞİ YOK ETTİLER

Vatandaşın umudunu yitirdiğini dile getiren Başkan Akıllı, "Bu Ramazan Bayramında milyonlarca baba, çocuklarına bayram harçlığı veremeyecek. İşsiz anne ve babalar, çocuklarıyla güler yüzlü bir bayram sabahı yaşayamayacak.

AKP iktidarının sosyal devlet ilkesini çalıştıramıyor oluşu, toplum arasındaki ekonomik dengeleri yok etti. AKP iktidarın Türkiye’de yok ettiği tek şey, ekonomik dengeler değil tabi ki de. Adaleti yok ettiler, İyiliği yok ettiler. Gençlerin hayallerini yok ettiler. İnsanlarımızın umutlarını yok ettiler" ifadelerini kullandı.

BİZLER UMUTSUZ DEĞİLİZ

Her şeye rağmen Cumhuriyet Halk Partisi olarak umutlarını yitirmediklerini kaydeden Başkan Akıllı, ilk seçimde vatandaşın tercihini yapacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Türk Milletinin içerisine düşürüldüğü bu içler acısı tabloya rağmen, bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak umutsuz değiliz. İktidar sahipleri iktidarlarını elde tutmak adına her türlü yalana, iftiraya ve kutuplaştırmaya sığınmış olsa da Türk milleti yapılacak olan ilk seçimlerde AKP'ye ‘Yeter Artık.’ diyecek ve teveccühünü Millet İttifakından yana kullanacaktır.

İktidarımızda sosyal kutuplaşma yok olacak, gelir eşitsizliği yok olacak, bir tarafta 5 maaş alan bürokratlar bir tarafta ise eline ‘İş-Aş’ yazarak intihar eden insanların olduğu Türkiye olmayacak. Gençlerin tekrardan hayal kurabildiği, işsizliğin tek hanelere indirildiği, adaletin ve hukukun yeniden tesis edildiği mutlu bir Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, salgın döneminde hayatını kaybetmiş sağlıkçılarımıza ve emekçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum."


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İktidar ve küçük ortağı şaibeli ilişkiler içinde bulundukları illegal yapılardan medet umuyorÖnceki Haber

İktidar ve küçük ortağı şaibeli ilişkile...

TDP Genel Başkan Yardımcısı Akgün’den bayram mesajıSonraki Haber

TDP Genel Başkan Yardımcısı Akgün’den ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar