Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Büyükşehir kendi ürettiği asfaltı kullanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir kendi ürettiği asfaltı kullanıyor

Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Timi, Büyükşehir’in kendi ürettiği asfaltla kent genelinde bakım onarım üstyapı çalışmaları yapıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Timi, kent genelinde cadde, bulvar ve ana arterlerde asfalt ve kaldırımlardaki bozulmaları yapılan üst yapı çalışmalarıyla gideriyor. Asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araç ve yayaların ulaşımına engel teşkil etmemesi için hızlı bir şekilde gideriliyor. Kent genelinde bakım onarım üstyapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt kullanılıyor. 2022 yılı nisan ayı itibariye 2 bin 300 ton asfalt üretilerek kullanıldı.

 

ASFALTI BÜYÜKŞEHİR ÜRETİYOR

Saatte 240 ton asfalt üretme kapasitesine sahip Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt kent genelinde asfalt yama çalışmalarında kullanılıyor. Kocaeli genelinde yolların bakım, onarım çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen asfalt kullanılıyor. Nisan ayı itibariye Solaklar Asfalt Şantiyesinde 2 bin 300 ton asfalt üretilerek ihtiyaç duyulan noktalarda kullanıldı.

 

ASFALTTAKİ BOZULMA GİDERİLİYOR

Tarihi İzmit Çınarlı Camii önündeki kaldırımları yapan Yol Bakım Timi, Derince Nihat Erim Caddesi, Çayırova Bayramoğlu Caddesi, Gölcük Ömer Seyfettin ve Zeynel Ağa caddelerinde asfaltlama çalışması yapıldı. İklim koşulları veya ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen bozulmaları hızlı bir şekilde onarım yaparak gideren Yol Bakım Timi, trafiği de aksatmadan gerekli güvenlik önlemlerini alarak asfalttaki bozulmayı veya yol ve kaldırımlardaki deformasyonları hızlı bir şekilde gidererek yolu kullanılabilir hale getiriyor. Asfalttaki bozuk kısım trimer kazısı ile kazınıp sökülmesi sonrası bozulma olan kısım sıcak asfaltla kaplanarak silindir ile sıkıştırılıyor.

 

CUMHURİYET BULVARINDA ÇALIŞMALAR

İzmit merkezinde ticaretin ve günlük yaşamın odak noktası olacak Cumhuriyet Bulvarında Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı 5 ekip, granit ve küp taş tamiratı çalışmaları yapıyor. Büyükşehir’e bağlı ekiplerin belli alanlarda son dokunuşları yaptığı Cumhuriyet Bulvarı projesi kapsamında şehir merkezinde çok büyük bir görsel değişim yaşandı. Bulvarda mazgal tamiri ve parke taşı imalatları yapan ekipler, Cumhuriyet Caddesinde kaldırım kenarında asfalt yama çalışması yaptı.

 

YOL BAKIM TİMİNDEN HIZLI MÜDAHALE

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Timi, vatandaşlar tarafından 153 Çağrı Merkezine, Zabıta ekipleri veya Yol Bakım Timi tespiti ile kent genelindeki tüm çağrılara hızlı ve etkili bir şekilde çözüm sunuyor. Yol bakım ve onarımı konusunda tecrübeli, etkin bilgi ve beceriye sahip Yol Bakım Timi yollarda ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları ile vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürüyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEGV, BİDEV’in desteği ile İzmir’de bulunan Çiğli Eğitim Parkı Basketbol Sahası’nı yenilediÖnceki Haber

TEGV, BİDEV’in desteği ile İzmir’de bulu...

Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura Onuncu Kez Wfa Yönetim Kurulu’ndaSonraki Haber

Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar