Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Bu Yaz Denizin Üzerinde 5 Ton Dondurma, 5.5 Bin Litre Kahve Tüketildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Yaz Denizin Üzerinde 5 Ton Dondurma, 5.5 Bin Litre Kahve Tüketildi

Kahve Dünyası,tekne tatili yapanlarla denizin ortasında bile enfes ürünlerini buluşturabilmek için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür Tekne konseptiyle, bu sene Mayıs-Eylül tarihlerinde Marmaris-Göcek hattında 3 teknesiyle servis hizmeti verdi. Tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve toplamda 2.722 saat yol yapan Kahve Dünyası Algötür Tekneleri 5 bin 592 litre kahve ve 4 bin 966 kilo dondurmayı denizin ortasında Kahve Dünyası severlerle buluşturdu.

 

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası bu yaz da tekne tatili yapanların en keyifli noktası oldu. Misafirlerini karada buluşturduğu lezzetlerle denizde de Kahve Dünyası Algötür Teknelerisayesinde buluşturan Kahve Dünyası, Marmaris-Göcek hattında demirleyen teknelere hizmet verdi. Kahve Dünyası Algötür Tekneleri Göcek’te 1.057 saat, Bodrum’da 932 saat, Marmaris’te ise 733 saat olmak üzere toplamda 2.722 saat yol yaptı ve 5 ay süren sezon boyunca yaklaşık 11 bin 250 tekneye hizmet verdi.

 

Temmuz ayına denk gelen Kurban Bayramı’nda en yoğun dönemini yaşayan Kahve Dünyası Algötür Tekneler, tatilcilere tadına doyulmaz dondurmaları, ColdBrew kahveleri, kruvasanları,yalnızca Kahve Dünyası Algötür mağaza konseptinde sunulan özel içecek serisi No:1-6, ev yapımı lezzetindeki limonatası, Şeker İlavesiz El Yapımı Müsli ve Granolaları, en değerli kahve çekirdeklerinden özenle hazırlanan paket kahveleri, çikolata ve lezzetli atıştırmalıklarıyla eşlik etti.Toplamda 4.966 kg dondurma yenirken, 5.592 litre kahve ve 343,5 litre limonata içildi. Kahve Dünyası Algötür Tekne’nin en fazla yoğunluk yaşadığı koylar ise Göcek’te Bedri Rahmi, Hamam, Marmaris’te Dirsek Bükü, Bencik, Bodrum’da ise Hattat, Cennet ve Ada Boğazı oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
IBM’den, 2030’a kadar dünya çapında 30 milyon kişiye yeni beceriler kazandırma taahhüdüÖnceki Haber

IBM’den, 2030’a kadar dünya çapında 30 m...

Sağlığınız İçin Şimdi Harekete GeçinSonraki Haber

Sağlığınız İçin Şimdi Harekete Geçin

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar