Hatay
DOLAR43.1933
EURO50.4488
ALTIN6373.3

Birinci Antakya Gastronomi Festivali Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Birinci Antakya Gastronomi Festivali Başladı
Birinci Antakya Gastro Bahar Festivali başladı programa, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, ile davetliler katıldı.

15 Temmuz Milli İrade Parkı ’nda bugün başlayan ve 10 Mayıs’a kadar sürecek festivalde stantlarda yöresel yemekler ve ürünler sergileniyor.

 Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar,  “Şehrimizde devam eden inşa çalışmalarının yanı sıra bizim sosyal hayatımızı yeniden canlandırmaya ihtiyacımız var.”diyerek şöyle devam etti:

“ Parklarımızı, yeşil alanlarımızı güvenli bir şekilde çocuklarımıza, gençlerimize uygun hale getirmek gibi bir görevimiz var. İnsanımızın birbirini görmeye, elini sıkmaya ihtiyacı var, eski ve güzel günleri birbirine anlatacak ortamlara ihtiyacı var. Hatay’ımız, Antakya’mız hep iyiye ve güzele doğru gidiyor. Şehrimizde güzel günleri hep birlikte göreceğiz inşallah. Şehrimiz için özverili şekilde görev yapan Valimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Kadim şehrimizin eşsiz mutfağını, kültürünü ve bereketini bir araya getiren festivalimizin Antakya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 10 Mayıs’a kadar sürecek festivalimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.”

Antakya’nın zengin mutfak kültürünün yaşatılmasının önemine dikkat çeken Esra Masatlı , bu tür organizasyonların hem yerel esnafa katkı sunduğunu hem de şehrin gastronomi alanındaki değerini daha görünür hale getirdiğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EİB den 4 ayda 6 milyar 155 milyon dolarlık ihracatÖnceki Haber

EİB den 4 ayda 6 milyar 155 milyon dolar...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar