Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Bigo, İrem Derici heyecanını çekilişle paylaşıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bigo, İrem Derici heyecanını çekilişle paylaşıyor
Eğlencenin yeni adresi Bigo Live, ünlü isimlerle yaptığı dijital canlı yayınlarla popülaritesini her geçen gün artırıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan sanatçılardan İrem Derici Bigo’ ya katıldı. İrem Derici, 40 bin hayranı ile Bigo’ da buluştuYaklaşık 40 bin hayranı ile canlı yayında bir araya gelen sevilen sanatçı İrem Derici, ilk yayınındaki sohbetine, Bigo ailesine teşekkür ederek başladı. Magazin dünyasının popüler ismi İrem Derici, her konudaki sorulara samimi cevaplar vererek, hayranlarının takdirini topladı. Sanatçı, ayrıca, gitar eşliğinde şarkılar seslendirerek keyifli dakikalar yaşattığı hayranlarına uygulama içinde hediyeler de dağıttı. İrem Derici’nin Bigo’ daki açıklamaları magazin basınının büyük ilgisini çekti ve “İrem Derici itiraf gibi açıklamalar” başlığı ile haberleştirildi. 500 liraya eşdeğer ödül dağıtılacakBigo Live Türkiye, İrem Derici’nin de platforma katılmasının heyecanını kullanıcıları ile paylaşıyor. Bigo, İrem Derici ile yapılacak geniş katılımlı bir yayında 10 şanslı kullanıcısına 500 liraya eşdeğer ödül dağıtacak. Bigo Live’ ın ödüllü çekilişine katılmak için Bigo’ nun Instagram hesabını takip ederek, İrem Derici yayını ile ilgili paylaşılacak gönderinin altına en az 3 kişiyi etiketlemek gerekiyor. Yorumda İrem Derici' ye sorulacak sorular da eklenebilecek!Ödüller, Bigo Live uygulaması üzerinden “fasulye” olarak dağıtılacak. Bu fasulyeler, uygulama üzerinde harcanabiliyor ya da nakde dönüştürülebiliyor. Ödülü değerlendirebilmek için Bigo Live uygulamasını indirerek, “Bigo ID” sinin yoruma eklenmesi gerekiyor!Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Eğlencenin yeni adresi Bigo Live, ünlü isimlerle yaptığı dijital canlı yayınlarla popülaritesini her geçen gün artırıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan sanatçılardan İrem Derici Bigo’ ya katıldı.

 

İrem Derici, 40 bin hayranı ile Bigo’ da buluştu

Yaklaşık 40 bin hayranı ile canlı yayında bir araya gelen sevilen sanatçı İrem Derici, ilk yayınındaki sohbetine, Bigo ailesine teşekkür ederek başladı. Magazin dünyasının popüler ismi İrem Derici, her konudaki sorulara samimi cevaplar vererek, hayranlarının takdirini topladı. Sanatçı, ayrıca, gitar eşliğinde şarkılar seslendirerek keyifli dakikalar yaşattığı hayranlarına uygulama içinde hediyeler de dağıttı. İrem Derici’nin Bigo’ daki açıklamaları magazin basınının büyük ilgisini çekti ve “İrem Derici itiraf gibi açıklamalar” başlığı ile haberleştirildi.

 

500 liraya eşdeğer ödül dağıtılacak

Bigo Live Türkiye, İrem Derici’nin de platforma katılmasının heyecanını kullanıcıları ile paylaşıyor. Bigo, İrem Derici ile yapılacak geniş katılımlı bir yayında 10 şanslı kullanıcısına 500 liraya eşdeğer ödül dağıtacak. Bigo Live’ ın ödüllü çekilişine katılmak için Bigo’ nun Instagram hesabını takip ederek, İrem Derici yayını ile ilgili paylaşılacak gönderinin altına en az 3 kişiyi etiketlemek gerekiyor. Yorumda İrem Derici' ye sorulacak sorular da eklenebilecek!

Ödüller, Bigo Live uygulaması üzerinden “fasulye” olarak dağıtılacak. Bu fasulyeler, uygulama üzerinde harcanabiliyor ya da nakde dönüştürülebiliyor. Ödülü değerlendirebilmek için Bigo Live uygulamasını indirerek, “Bigo ID” sinin yoruma eklenmesi gerekiyor!


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAP’den kurumları akıllı işletmelere dönüştürecek yeni bir iş modeliÖnceki Haber

SAP’den kurumları akıllı işletmelere dön...

Sevdiklerinize dünyaları armağan edinSonraki Haber

Sevdiklerinize dünyaları armağan edin

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar