Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

‘Bayraklı Çözüm Merkezi’ yenilenen yüzüyle hizmette!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Bayraklı Çözüm Merkezi’ yenilenen yüzüyle hizmette!

Bayraklı’da çözüm artık tek numarada!

 

Vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, talep ve önerileri daha hızlı çözüme kavuşturabilmek için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, Bayraklı Çözüm Merkezi’ni yeniledi. Çağrı Merkezi ve WhatsApp İletişim Hattı’nı tek numarada birleştiren belediye, bundan sonraki süreçte 0232 477 20 00 numaralı telefondan ortak hizmet verecek. Vatandaşlar, talep ve önerilerini, ister arayarak, ister yazarak, tek numaradan belediyeye aktarabilecek. Başkan Serdar Sandal “Daha hızlı, daha kolay çözümler için, Çözüm Merkezimiz hizmetinizde” dedi.

 

TEK NUMARA HIZLI ÇÖZÜM: İSTER ARA, İSTER YAZ
Hizmet kalitesini teknolojik yeniliklerle destekleyen Bayraklı Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri daha hızlı çözüme kavuşturmak için, Çözüm Merkezi’ni yeniledi. Hem Çağrı Merkezi hem de Whatsapp İletişim Hattı’nı tek numarada birleştiren belediye birimlerine, bundan böyle tüm talep ve öneriler için 0232 477 20 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Vatandaşlar bu numarayı ister arayarak, isterse WhatsApp’tan yazarak sorunlarına çözüm arayabilecek. Yeni sistem sayesinde vatandaşların ilettiği mesajlar ve alınan çağrılar ilgili müdürlüklere yönlendirilecek ve çözüme ulaştırılarak vatandaşlara kısa sürede dönüş sağlanacak.


DAHA HIZLI VE ETKİN HİZMET
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yeni teknolojik gelişmeler ışığında yenilediğimiz Whatsapp İletişim Hattı ve çağrı merkezimiz sayesinde vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunacağız. Hem yurttaşlarımızla daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın ilettiği mesajlar doğrudan ilgili birimlerdeki yetkili arkadaşlarımıza iletilecek ve hızla yanıt verilip, sorunlar en kısa sürede giderilecek” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kenti güzelleştiren bahçe ve balkonlara ödülÖnceki Haber

Kenti güzelleştiren bahçe ve balkonlara...

İlçelerde müzik dolu akşamlar başladıSonraki Haber

İlçelerde müzik dolu akşamlar başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar