Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Başkan Hakan Alaca’dan 17 Ağustos Marmara Depremi Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hakan Alaca’dan 17 Ağustos Marmara Depremi Mesajı
Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, asrın felaketi olarak anılan ve üzerinden 22 yıl geçen Marmara Depremi hakkında konuştu.Başkan Alaca, günümüzde yaşanan felaketlerin sonucu ortada. 22 yıl önce olduğu gibi halen doğal afetler için alınan hiçbir önlem yok malasef. O gün olduğu gibi bugünde ne yazık ki doğal afetler sonucunda alınmayan tedbirler nedeni ile yine canlarımızı kaybettik. Yıllar geçse de felaketin adı değişmiyor” dedi.Mesajında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen başkan Alaca, “17 Ağustos Marmara Depremi’nde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, on birlerce vatandaşımız yaralanmış, evsiz ve yuvasız kalmıştır. Geçen zaman, ne acılarımızı azalttı ne de kaybettiklerimizi unutturdu. Ülkemiz, dünyanın en önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunmaktadır. Bu noktada en önemli husus, depremle yaşayabilmeyi öğrenmek, olası depremlere karşı dayanıklı konutların yapılması, depreme karşı bilinçlendirmenin sağlanması kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Bu vesile ile hem yaşanan depremler de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza hem de son günlerde yaşadığımız yangın ve sel felaketlerini hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, asrın felaketi olarak anılan ve üzerinden 22 yıl geçen Marmara Depremi hakkında konuştu.

Başkan Alaca, günümüzde yaşanan felaketlerin sonucu ortada. 22 yıl önce olduğu gibi halen doğal afetler için alınan hiçbir önlem yok malasef. O gün olduğu gibi bugünde ne yazık ki doğal afetler sonucunda alınmayan tedbirler nedeni ile yine canlarımızı kaybettik. Yıllar geçse de felaketin adı değişmiyor” dedi.

Mesajında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen başkan Alaca, “17 Ağustos Marmara Depremi’nde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, on birlerce vatandaşımız yaralanmış, evsiz ve yuvasız kalmıştır. Geçen zaman, ne acılarımızı azalttı ne de kaybettiklerimizi unutturdu. Ülkemiz, dünyanın en önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunmaktadır. Bu noktada en önemli husus, depremle yaşayabilmeyi öğrenmek, olası depremlere karşı dayanıklı konutların yapılması, depreme karşı bilinçlendirmenin sağlanması kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Bu vesile ile hem yaşanan depremler de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza hem de son günlerde yaşadığımız yangın ve sel felaketlerini hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yanlış ayakkabı seçimi geçmeyen ağrıları beraberinde getiriyorÖnceki Haber

Yanlış ayakkabı seçimi geçmeyen ağrıları...

Drone Yarışçıları Spor Kulübü, Bitexen’le kupa kaldırdıSonraki Haber

Drone Yarışçıları Spor Kulübü, Bitexen’l...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar