Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Başkan Erkan Akman’dan, 15 Temmuz Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erkan Akman’dan, 15 Temmuz Mesajı
Türkiye Değişim Partisi Karesi İlçe Başkanı Erkan Akman,  15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Akman mesajında: “Aziz Milletimiz, Milli İradenin Zaferi olan 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıkmak adına cesurca ve kararlılıkla mücadele etmiş ve canı pahasına hain darbe girişimine karşı koymuştur. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle meydanları dolduran milletimizin eşsiz zaferinin beşinci yıldönümünde Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik Gününü gururla kutluyoruz.Vatan, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliğin nasıl sağlanacağını, nasıl tek yürek olunabileceğini, tüm dünyaya gösteren değerli milletimiz tarih boyunca nice ihanetlere göğüs germiştir. Fetö ihanet şebekesinin tertibi olan darbe teşebbüsü de halkımızın 15 Temmuz gecesinde gösterdiği kahraman direniş sayesinde emeline ulaşamamış, halkımız bir kez daha kendisine yakışanı yaparak vatanı ve bayrağı uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüt göstermemiştir.Bu vesileyle canını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan kıymetli vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize ve bu kahraman direnişte meydanlarda yer alarak, nöbet tutarak milli iradeye gönülden bağlılığını gösteren Aziz Milletimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Türkiye Değişim Partisi Karesi İlçe Başkanı Erkan Akman,  15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Başkan Akman mesajında: “Aziz Milletimiz, Milli İradenin Zaferi olan 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıkmak adına cesurca ve kararlılıkla mücadele etmiş ve canı pahasına hain darbe girişimine karşı koymuştur. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle meydanları dolduran milletimizin eşsiz zaferinin beşinci yıldönümünde Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik Gününü gururla kutluyoruz.


Vatan, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliğin nasıl sağlanacağını, nasıl tek yürek olunabileceğini, tüm dünyaya gösteren değerli milletimiz tarih boyunca nice ihanetlere göğüs germiştir. Fetö ihanet şebekesinin tertibi olan darbe teşebbüsü de halkımızın 15 Temmuz gecesinde gösterdiği kahraman direniş sayesinde emeline ulaşamamış, halkımız bir kez daha kendisine yakışanı yaparak vatanı ve bayrağı uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüt göstermemiştir.


Bu vesileyle canını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan kıymetli vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize ve bu kahraman direnişte meydanlarda yer alarak, nöbet tutarak milli iradeye gönülden bağlılığını gösteren Aziz Milletimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
adidas, Beşiktaş’ın 2021-2022 sezonu formalarını “Beşiktaş Sensin” diyerek taraftarlarla buluşturduÖnceki Haber

adidas, Beşiktaş’ın 2021-2022 sezonu for...

ALİ BABACAN’DAN ‘EŞİT VATANDAŞLIK’ VURGUSUSonraki Haber

ALİ BABACAN’DAN ‘EŞİT VATANDAŞLIK’ VURGU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar