Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Başkan Bilgin Kar Temizleme Çalışmalarını Sahada Takip Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bilgin Kar Temizleme Çalışmalarını Sahada Takip Etti

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şehir içi ulaşımın aksamaması adına yoğun bir şekilde devam eden kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.

 

Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Bilgin, şehrin ana arterlerinin açık olduğunu ara sokaklarda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 

Günün erken saatlerinde sahaya inen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. Cadde cadde, sokak sokak ekipleri ziyaret eden Başkan Bilgin ekiplere kolaylıklar diledi.

 

Başkan Bilgin, şehir içi ulaşımın aksamaması adına yoğun bir şekilde devam eden kar temizleme çalışmalarını değerlendirmek üzere Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle bir araya geldi.

 

Daha sonra gece saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde kar temizleme çalışmaları yapan personellerle Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Başkan Bilgin ekiplere kolaylıklar dileyerek, ana arterler başta olmak üzere şehrin her bölgesinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

 

Mahallelerde gezi ve incelemelerine devam eden Başkan Bilgin esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek çay ikramlarını geri çevirmedi. Dükkanlarının ve evlerinin önünü temizleyen vatandaşlara özellikle teşekkür eden Başkan Bilgin onlarla birlikte kar küredi, temizlik yaptı.

 

"50 İŞ MAKİNESİ 300 PERSONELLE SAHADAYIZ"

“Kar yılı, var yılıdır.” diyen Başkan Bilgin; “Karın bereketlendirdiği bir Sivas sabahında tüm ekiplerimizle birlikte sahada kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Dün akşam saatlerinden itibaren şehrimize ve tüm Türkiye’ye yoğun bir şekilde kar yağışı oluyor. Rabbimize şükürler olsun. Bizleri kardan mahrum bırakmadı. İnşallah ilimize yağan bu karla birlikte bereket ve rahmet gelecek barajlarımız dolacak.” dedi.

 

“Tüm ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin sahadayız ve çalışıyoruz.” Diyen Bilgin, “50 iş makinesi ve 300 personelimizle birlikte başta önceliğimiz ana arterler olmak üzere hemşehrilerimizin daha rahat ulaşım sağlaması amacıyla mesai harcıyoruz. Rahmet ve zahmet ilişkisi vardır. Nimet ve külfet ilişkisi vardır. Doğal olarak bu kar yağışından da istesek de istemesek de şehrimizin bazı bölgelerinde ara sokaklarda kısa süreli de olsa sorunlar yaşayabiliriz. Bu noktada hemşehrilerimizden biraz sabır bekliyoruz. Tüm ekiplerimizle sahada olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.65 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla 65 mahallemizin temizlenmesi için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Biz ekip olarak çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Mahalle muhtarlarımızla koordineli bir şekilde de çalışarak açılmadık yol bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şirketlerin teknolojisini cebe sığdıran yerli ve milli yazılımÖnceki Haber

Şirketlerin teknolojisini cebe sığdıran...

Zabıta duygu sömürüsü yapanlara göz açtırmıyorSonraki Haber

Zabıta duygu sömürüsü yapanlara göz açtı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar