Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Balparmak’tan ApiteraDox

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balparmak’tan ApiteraDox
Balparmak’ın 40 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği ApiteraDox, içerdiği bal, propolisin yanı sıra altınotu, barut ağacı kabuğu, enginar, maydanoz tohumu ve tarçınla detoks etkisi yaratıyor.

Vücudun toksinlerden ve zararlı maddelerden arınması için yapılan uygulamaların temelinde bazı gıdaların beslenme düzeninden çıkarılması, ağırlıklı olarak mevsiminde taze sebze ve meyve, bitki çayları gibi ürünlerin tüketilmesi yatıyor. Balparmak da bu sürece doğanın mucizesi olarak tanımlanan arı ürünleri ve doğal bitkileri buluşturduğu ürünü ApiteraDox ile destek oluyor.

 

Balparmak’ın doğal ürünleri tercih edenler için 40 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği Apitera serisinde yer alan ApiteraDox, içeriğindeki bal ve propolisin yanı sıra altınotu, barut ağacı kabuğu, enginar, maydanoz tohumu ve tarçınla detoks etkisi yaratıyor.

 

Tek başına ya da içeceklere karıştırılarak kolayca tüketilebilen ApiteraDox, 15 yaş ve üzeri yetişkinler tarafından kullanılabiliyor. 7 adet tek kullanımlık saşe içeren özel ambalajında satışa sunulan ApiteraDox, bu sayede hijyenik kaldığı gibi, kullanım aşamasına kadar hava ve ışıkla temas etmediği için etken madde miktarlarını da koruyor.

 

Balparmak hakkında:

Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lideri olan şirket, 300’ün üzerinde çalışanı ve bugün bünyesinde bulundurduğu Balparmak, Balkovan, Apitera ve BallıMix markalarıyla, doğallığı ve lezzeti her gün sofralara taşıyor. Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, FSSC 22000 (Food Safety System Certification) ve BRCGS (British Retail Consortium Global Standarts) gibi uluslararası gıda güvenliği sistemleri sertifikalara da sahip. Türkiye’nin bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk, gıda alanında 8’inci Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan Balparmak; TÜRKAK tarafından akredite olan Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünlerini 600’den fazla parametre doğrultusunda analiz ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MediaMarkt Hatay’daki ilk mağazasını indirimlerle açıyorÖnceki Haber

MediaMarkt Hatay’daki ilk mağazasını ind...

Yemeksepeti Pizza Ayına özel indirimlerle taraftarların futbol keyfini katlıyorSonraki Haber

Yemeksepeti Pizza Ayına özel indirimlerl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar