Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Balık Masalı Niloya’yı Uyutabilecek Mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balık Masalı Niloya’yı Uyutabilecek Mi?
Sevilen yerli çizgi film karakteri Niloya, neşeli ve iyi kalpli karakteriyle hayatındaki olayları her zaman mutlu bir şekilde çözmeye devam ediyor. Ancak işler her zaman Niloya’nın istediği gibi ilerlemiyor. 22 Haziran Salı günü Niloya YouTube kanalında yayınlanacak olan yeni bölümde minik izleyicileri neler bekliyor?

Sevilen yerli çizgi film karakteri Niloya, neşeli ve iyi kalpli karakteriyle hayatındaki olayları her zaman mutlu bir şekilde çözmeye devam ediyor. Ancak işler her zaman Niloya’nın istediği gibi ilerlemiyor. 22 Haziran Salı günü Niloya YouTube kanalında yayınlanacak olan yeni bölümde minik izleyicileri neler bekliyor?

                                                                                                                             

Çocuklara hayatı öğreten, öğretirken eğlendiren bir çizgi film karakteri olan Niloya, ‘Gökyüzü neden mavi?’ ‘Soğan neden insanı ağlatıyor? ‘gibi sorularıyla çocukların ilgisini çekmeye devam ediyor. Çoğu zaman olayları mutlu bir şekilde çözen çizgi film karakteri, bazen arkadaşlarının sorularına bile yardımcı oluyor.  Peki, macera dolu hikayelerini ekrana getiren Niloya, yeni bölümünde uyku problemini çözebilecek mi?

22 Haziran Salı günü saat 15.00’ da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 137. Bölüm Balık Uykusu’nun konusu ise şöyle;

Niloya gece yatağında uyumaya çalışıyordur, ama bir türlü uyku tutmuyordur. Herkesin, her şeyin uyuduğunu görür, bir kendi uyuyamamıştır. Aklına bir fikir gelir ve hemen uyuyan abisinin odasına gider. Abisinin geçen gün anlattığı balığın masalını bir daha anlatmasını ister. Murat zorla uyanır ve balığın masalını güzel güzel anlatmaya başlar. Masal bitmek üzeredir ki bir de ne görsün!! Niloya çoktan uyuyakalmıştır. Bu sefer de uykusu açılan Murat uyuyamamaktadır. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAS araştırmasına göre Türkiye’de katılımcıların sadece %15’i pandemi öncesi alışveriş alışkanlıklarına dönmek istiyorÖnceki Haber

SAS araştırmasına göre Türkiye’de katılı...

CHP Adıyaman tütün üreticilerinin yanındaSonraki Haber

CHP Adıyaman tütün üreticilerinin yanınd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar