Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Altı bölgede yüzlerce sokak hayvanı beslendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altı bölgede yüzlerce sokak hayvanı beslendi

Global cam devi Yorglass, sokaklarda yaşayan canlıların aç kalmamasını amaç edinen Türkiye’nin en büyük hayvansever platformu Paw Guards ile iş birliği yaptı. Bu kapsamda Yorglass çalışanları ve Paw Guards gönülleri Bolu, Çerkezköy, Eskişehir, İzmir, Manisa ve İstanbul olmak üzere altı lokasyonda yüzlerce sokak hayvanını besledi. 

Endüstriyel cam işleme ve düz cam ticareti alanlarında faaliyet gösteren Yorglass, güzel ve sürdürülebilir bir geleceği öncelik edinerek çalışmalar gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en büyük hayvansever platformu Paw Guards ile iş birliği yapan Yorglass, altı lokasyonda başlattığı anlamlı girişimle sokak hayvanlarına yardımda bulundu. Yorglass çalışanları ile Pow Guards çalışanları aynı anda Bolu, Çerkezköy, Eskişehir, İzmir, Manisa ve İstanbul bölgelerinde sokak hayvanlarını besledi. Gün boyu devam eden besleme etkinliğine 150 kişi katılırken, yüzlerce sokak hayvanına 1,5 ton mama dağıtıldı.

Düzenli mama, barınma, veteriner…

Yorglass İletişim ve Marka Yönetimi Müdürü Merve Yorgancılar Işıtmak, geleneksel hale getirdikleri sokak hayvanlarını besleme etkinliklerinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yorglass’ın gelecek vizyonu doğrultusunda başarıyla hareket ettiklerini belirten Işıtmak, “Bu etkinliğimizde ise Yorglass çalışanları ve Paw Guards gönülleri ile birlikte altı bölgede sokak hayvanlarını besledik. Sektörümüzde UN Global Compact imzacısı tek şirket olarak Yorglass’ın doğaya ve canlılara karşı bakış açısı doğrultusunda hareket ediyoruz. Ülkemizin beş şehrinde kurulu altı tesisimizde yalnızca sahiplendiğimiz hayvan dostlarımız için değil, çevrede bulunan sokak hayvanlarına yönelik de kulübelerimiz mevcut. Onlara düzenli veteriner desteği veriyoruz; barınma ve mama ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Organize destek

Işıtmak, üniversite yıllarından beri sokak hayvanları için çalışmalar yürüttüğünü belirterek, sosyal medyada “almabencesahiplen” isimli girişimi bu nedenle başlattığının bilgisini verdi. Işıtmak, sözlerini şöyle sürdürdü: “O yıllardan beri hayvan dostlarımız için devam ettirdiğim çalışmalar Yorglass’ın desteğiyle daha da büyüyor ve güçleniyor. Hem daha çok hayvan dostumuza hem de geniş kitlelere ulaşıyoruz. Yarım asra yaklaşan kültürünün temellerinde tüm canlılara karşı anlayışlı olma ve eşitlik düşüncesini genele yaymanın yer aldığı Yorglass, yaşamı kutsamayı amaç ediniyor. Bu doğrultuda bir karşılık beklemeden canlılara yardım eli uzatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Sokak hayvanlarına destek konusunda organize faaliyetler yürüten “Pati Koruyucuları” Paw Guards ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz ise memnuniyet verici. Birlikte ortaya koyacağımız yardım çalışmaları ve ülkemizin birçok noktasında başlattığımız besleme etkinliklerimiz devam edecek.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Sanatının Avrupa’daki en görkemli Buluşması Londra’da gerçekleşiyorÖnceki Haber

Türk Sanatının Avrupa’daki en görkemli B...

Passo Online Ideathon’da  ezber bozan fikirler yarıştıSonraki Haber

Passo Online Ideathon’da  ezber bozan f...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar