Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Alapala’dan Bangladeş’e günlük

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alapala’dan Bangladeş’e günlük
​​​​​​​Gıda teknolojileri alanında Türkiye’nin lider kuruluşu ve ihracatçısı olan Alapala, Bangladeş'te Bashundara Grup için günlük 2 bin ton kapasiteli un değirmeni projesini hayata geçirdi.

 

 

4 kıtada, 700’den fazla anahtar teslimi buğday unu, irmik, mısır unu, yem fabrikaları ile tahıl taşıma ve depolama sistemleri kuran Alapala, bu proje ile Bangladeş genelinde günde 3 bin 300 ton öğütme kapasitesine ulaştı.

 

Gıda proses teknolojilerinde dünyanın önde gelen makine üreticisi ve anahtar teslim hizmet sağlayıcılarından biri olan Alapala, Aralık 2021 itibariyle Bangladeş’in tüketim malları sektöründeki önde gelen kuruluşlarından Bashundara Grup için günde 2 bin ton kapasiteli yeni bir un değirmeni projesinin teslimini gerçekleştirdi. Bu tesis ile Alapala, Bangladeş’teki 5. referans projesini tamamladı ve ülke genelinde günde toplam 3 bin 300 ton öğütme kapasitesine ulaştı.

 

Bangladeş’te inşa edilen tesis, ülke sınırlarının da ötesinde, Asya pazarındaki en büyük değirmencilik komplekslerinden biri olarak öne çıkıyor.  

 

Projenin inşası Alapala tarafından anahtar teslim olarak tüm projelendirme, proses mühendisliği, imalat, proje yönetimi, kurulum ve devreye alma hizmetlerini içerecek şekilde gerçekleştirildi. Alapala halihazırda bugün, Bangladeş'te güçlü temsilcilik ağı aracılığıyla müşterilerine satış ve satış sonrası hizmetlerini de lokal olarak sunuyor.

 

En son otomasyon teknolojileriyle donatılan tesis, Scada yazılımının kullanıldığı proses izleme sistemleri ile yönetiliyor. Buğday alımından un paketlemesine kadar tüm sürecin tek merkezden izlenmesine olanak sunması ile sistem, entegre proses kontrolü ve izlenebilirlik avantajları sağlıyor. Sistem ayrıca üretim girdileri, randıman, enerji verimliliği gibi verileri sağlayan oldukça gelişmiş bir raporlama yeteneğine de sahip.

 

Alapala Hakkında:

Alapala, 1954'ten beri tahıl öğütme teknolojilerinde dünyanın önde gelen makine üreticisi ve çözüm sağlayıcılarından biridir. Alapala 4 kıtada ve 120'den fazla ülkedeki 650'nin üzerinde proje referansıyla anahtar teslim un, mısır, irmik, yem değirmeni ve makarna üretim hatları kurmaktadır. Alapala bugün hem gıda işleme makineleri ana kategorisinde, hem de tahıl öğütme teknolojilerinde Türkiye'nin lider ihracatçısıdır. Ayrıca şirket, Türkiye'nin ilk 1.000 ihracatçısı arasında yer almaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KIZILAY’DAN “İYİLİK” PROJELERİNE FON DESTEĞİ Önceki Haber

KIZILAY’DAN “İYİLİK” PROJELERİNE FON DES...

“Kıspet” Filmi Uluslararası Festivallere Girmeye HazırlanıyorSonraki Haber

“Kıspet” Filmi Uluslararası Festivallere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar