Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

100 Yaş Evi üyeleri sevgi örüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
100 Yaş Evi üyeleri sevgi örüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla Menteşe ve Fethiye ilçelerinde hizmete sunduğu 100 yaş evlerinde üyeler ve üniversite öğrencileri bir araya gelerek kazak ve atkı örme etkinliği gerçekleştirdi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak hizmete sunulan Menteşe ve Fethiye 100 Yaş Evleri’nde etkinlikler devam ediyor. Sürekli olarak farklı etkinliklerle üyelerin sosyal faaliyetlere daha fazla katılmalarının sağlandığı 100 yaş evlerinde bu hafta üyeler ve üniversite öğrencileri bir araya gelerek kazak ve atkı örme etkinliği gerçekleştirdi.

 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden (MSKÜ) öğrencilerin de yer aldığı etkinlikte Menteşe ve Fethiye 100 Yaş Evleri’nden 60 kadın üye bir araya geldi.

Etkinlik sonunda ortaya çıkan ürünler kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Korsan Acenteciliği Bitireceğiz”Önceki Haber

“Korsan Acenteciliği Bitireceğiz”

Jo Malone London İle Yılbaşı Ruhu İstanbul Sokaklarında!Sonraki Haber

Jo Malone London İle Yılbaşı Ruhu İstanb...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar