© Sektorel 2021

MERRELL’IN YENİ PATİKA KOŞU AYAKKABISI MTL LONG SKY İLE DOĞADA ZORLU PARKURLARIN KEYFİNİ ÇIKARIN!

Günlük hayatta, outdoor aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde ekstra konfor isteyenlerin markası Merrell, yeni patika koşu ayakkabısı MTL Long Sky ile doğada zorlu parkurların keyfini çıkarmayı sağlıyor. Patika koşucularının tercihi olacak MTL Long Sky ayakkabı, yalnızca SPX mağazalarında ve internet mağazası spx.com.tr’de yer alıyor.

Günlük hayatta, outdoor aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde ekstra konfor isteyenlerin markası Merrell, yeni patika koşu ayakkabısı MTL Long Sky ile doğada zorlu parkurların keyfini çıkarmayı sağlıyor. Patika koşucularının tercihi olacak MTL Long Sky ayakkabı, yalnızca SPX mağazalarında ve internet mağazası spx.com.tr’de yer alıyor.  

Outdoor aktivitelerin en sık tercih edilen markalarından Merrell, her mevsim ve her tarza uygun ayakkabılarını outdoor tutkunları ile buluşturmaya devam ediyor. Patika koşucularının tercihi olacak MTL Long Sky ayakkabı hafif, yırtılmaya dayanıklı kumaş ve agresif Vibram® Megagrip kauçuk taban ile özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Zorlu dağ arazilerinde, patikalarda ve uzun koşularda uyum sağlamak için arazi koşucularının ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olan MTL Long Sky patika koşu ayakkabısı, medikal desteği sayesinde yorgun bacakları ve ayakları dengeler.

Tamamen vegan dostu bir ayakkabı

Üstün performansının yanı sıra, doğaya uyumlu yapısıyla da ön plana çıkan MTL Long Sky patika koşu ayakkabısı, tamamen vegan dostu malzemeler kullanılarak üretiliyor. 

Bir bakışta Merrell Mtl Long Sky

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER