© Sektorel 2021

Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya, Gündoğmuş ve Akseki kırsalında yaz mesaisini sürdürüyor. Kış ayında bozulan yayla yollarında bakım ve onarım çalışması yapılıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya, Gündoğmuş ve Akseki ekipleri, kırsal mahallelerinin yanı sıra yayla yollarında da yoğun bir çalışma yapıyor. Kış aylarında yağış, heyelan, göçük nedeniyle bozulan yollarda başlatılan çalışmalar Alanya’nın doğu, batı ve kuzeyindeki mahallelerin yanı sıra yaylalarında da devam ediyor. 

Sapadere, Çamlıca ve Beyreli Mahalleleri grup yolunda göçük olan ve bozulan yolda çalışmalar başlatıldı. 

BOZULAN YOLLAR ASFALTLANIYOR

Bozulan yerler kepçe yardımıyla temizlenerek önce dolgu ardından asfalt ile kaplanıyor. Diğer yandan yayla mevsiminin başlamasıyla birlikte vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için yol bakım onarım çalışmaları sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, Kargıcak, Beyreli ve Cikcilli yaylaları ile Taştatan bölgesinde bulunan Gündoğmuş Yeniköy, Çamlıalan ve Kadıyakası yollarında toprak dolgu, bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. 

AKSEKİ CECELER-KARAKIŞLA GRUP YOLUNDA ÇALIŞMA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki Ceceler-Karakışla grup yolunda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk ağında bulunan Ceceler-Karakışla grup yolunda bakım onarım çalışmalarını tamamladı. 

GÜNDOĞMUŞ YOLLARI  GENİŞLETİLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Gündoğmuş’un dar ve engebeli yollarında da genişletme ve asfalt çalışması yapıyor. Ekipler, Gündoğmuş’un Serinyaka Mahallesi’nin Zeytin mevkiinde bulunan 4 kilometrelik  yolda çalışma yapıyor. Ekipler, yol üzerinde bir taraftan genişletme çalışması yaparken, diğer taraftan da asfalt altyapı çalışması gerçekleştiriyor. Bölgede yapılan çalışma Gündoğmuş sakinleri tarafın dan da mutlulukla karşılanırken Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER