Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Muğla Büyükşehirden Sevgililer Günü Konseri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğla Büyükşehirden Sevgililer Günü Konseri

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sevgililer Günü nedeniyle Menteşe ve Marmaris ilçelerinde “Sevgililer Günü Konseri” düzenliyor.

Kültür, sanat şehri Muğla’da farklı etkinlikler düzenleyerek vatandaşları bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü için Marmaris ve Menteşe ilçelerinde Sevgililer Günü konseri düzenleyecek.

Sevgililer Günü konserlerinden ilki 9 Şubat tarihinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası eşliğinde şef Anıl Edebale solist Sedat Yüce ve solist Evrim Özkaynak sahne alacak. 10 Şubat tarihinde de Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi’nde Sevgililer Günü konserinin ikincisi vatandaşlarla buluşturulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlimtepe yoluna uzun ömürlü asfalt ve sarı yol çizgisiÖnceki Haber

İlimtepe yoluna uzun ömürlü asfalt ve sa...

Düden Balık Çarşısı yeni yüzüyle hizmetteSonraki Haber

Düden Balık Çarşısı yeni yüzüyle hizmett...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar