Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

KOÇTAŞ, SEKTÖRÜNDE “TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET SERTİFİKASI” ALMAYA HAK KAZANAN İLK ŞİRKET OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOÇTAŞ, SEKTÖRÜNDE “TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET SERTİFİKASI” ALMAYA HAK KAZANAN İLK ŞİRKET OLDU
Pandemi döneminde sektöründe öncü uygulamalar hayata geçiren Koçtaş, bir ilki daha hayata geçirerek “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Sertifikası” almaya hak kazandı. Koçtaş, böylelikle yapı market sektöründe Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk şirket oldu.

Pandemi döneminde sektöründe öncü uygulamalar hayata geçiren Koçtaş, bir ilki daha hayata geçirerek “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Sertifikası” almaya hak kazandı. Koçtaş, böylelikle yapı market sektöründe Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk şirket oldu.

 

Pandemi sürecinin başında hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığını korumak için mağazalarında ‘Sıfır Tolerans’ ilkelerini uygulamaya alan Koçtaş, bu önlemlerle sektöründe öncü oldu ve bir ilki daha gerçekleştirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Sertifikası almaya hak kazandı. 40 mağazada yapılan ve yaklaşık 2 hafta süren denetimler sonucunda Koçtaş’ın tüm gereklilikleri yerinde getirdiği tespit edildi.

Koçtaş, çalışan sağlığını korumak ve kurumsal sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla hijyen ve sanitasyon uygulamalarını bir sistem dahilinde yönetmek üzere Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Güvenli Hizmet Belgesi’ni yapı market sektöründe alan ilk şirket olma özelliğini taşıyor. 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu “Pandeminin başlangıcında mağazalarımızı 1,5 ay boyunca tamamen kapattık. Bu dönemi ciddi bir hazırlık süreci olarak değerlendirdik ve mağazalarımızı tekrar hizmete açtığımız ilk günden itibaren müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak ve kurumsal sürdürülebilirliğimizi sağlamak adına Sağlık Bakanlığı’nın ve Dünya Sağlık Örgütü’nün yönlendirmeleri doğrultusunda Sıfır Tolerans Manifestosumuzu uygulamaya aldık.  Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan Güvenli Hizmet Sertifikasını almaya hak kazanmamız da pandeminin başından bu yana, mağazalarımızda çok hızlı şekilde ve büyük bir titizlikle devreye aldığımız uluslararası standartlardaki bu tedbirlerin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha göstermiş oldu” dedi. 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yumurta dondurmak için ideal yaş; 35 ve öncesiÖnceki Haber

Yumurta dondurmak için ideal yaş; 35 ve...

Prof. Dr. Nuran Salman: “Salgın sürecinde rutin aşılama programının sürdürülmesi büyük önem taşıyor”Sonraki Haber

Prof. Dr. Nuran Salman: “Salgın sür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar