Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Karşıyaka Edebiyatın Üç Devini Selamlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karşıyaka Edebiyatın Üç Devini Selamlıyor

Karşıyaka Belediyesi, edebiyatımızın büyük adları Can Yücel, Tarık Dursun K. ve Muzaffer İzgü’yü özel bir etkinlikle anıyor. Ağustos ayında yitirdiğimiz edebiyatımızın üç devi, anıları ve yapıtlarıyla konuşulacak. Can Yücel’i 12 Ağustos 1999’da, Tarık Dursun K.’ı 11 Ağustos 2015’te, Muzaffer İzgü’yü 26 Ağustos 2017’de hayatın ve sanatın sonsuzluğuna İzmir’den uğurlamıştık.

 

Söyleşiye Can Yücel’in kızı, bilim insanı Doç. Dr. Güzel Yücel Su, yazar Ahmet Önel, yazar-yayıncı Yunus Bekir Yurdakul katılacak. 

 

UNUTULMAZ DEĞERLER 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bir kültür ve sanat kenti de olan Karşıyaka, vefasını ve saygısını bu kez edebiyatımızın üç büyük adı özelinde gösterecek. Unutulmaz değerlerimizle ve ustalarımızla buluşmaya tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

 

Büyük ilgi görmesi beklenen ve 15 Eylül Perşembe günü, Bostanlı-Güzel Sanatlar Parkı’nda saat 18.30’da başlayacak etkinliği, yazar ve yönetmen Haluk Işık yönetecek.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lenfoma Tedavinizi Doğru Beslenerek DestekleyebilirsinizÖnceki Haber

Lenfoma Tedavinizi Doğru Beslenerek Dest...

Almanya’nın En Çok Tercih Edilen Multivitamin Konsantresi LaVita Artık Türkiye’deSonraki Haber

Almanya’nın En Çok Tercih Edilen Multivi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar