Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Engelli Bireylere Deprem Eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelli Bireylere Deprem Eğitimi

Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı Afete Hazırlık Şube Müdürlüğü işbirliği ile engelli vatandaşlar için deprem eğitimi verdi.

Menderes Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı Afete Hazırlık Şube Müdürlüğü’nün işbirliği devam ediyor. Daha önceleri belediye personeli için de verilmiş olan eğitimler bu kez engelli vatandaşlar için verildi. Menderes’in Ahmetbeyli Mahallesi’nde yer alan Özel Öz Bakım Merkezi’nde deprem öncesi, deprem sırası ve sonrasında yapılacaklar, alınması gereken önlemler anlatıldı. Eğitime katılan tüm personel ve engelli bireylere katılım belgesi verildi.

Afetlerden çok canımız yandı

Konuyla ilgili açıklama yapan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Afetlerden çok canı yanan bir milletiz. O yüzden bu konuda hassasiyetimiz çok yüksek. Afetlere hazır olmak ve önlemler almak adına halkı bilinçlendirmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile bakım merkezimizdeki engelli vatandaşlarımıza eğitim verdik. Afetlerle mücadelede işbirliklerimiz ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çankayada Uzay Filmleri Festivali BaşlıyorÖnceki Haber

Çankayada Uzay Filmleri Festivali Başlıy...

Efes Selçukta Anne Adaylarına ve Bebeklerine Gıda Dayanışması DesteğiSonraki Haber

Efes Selçukta Anne Adaylarına ve Bebekle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar