Hatay
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Diyabet Haftasına Özel Farkındalık Semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyabet Haftasına Özel Farkındalık Semineri

Kahramankazan Belediyesi ve Özel Ortadoğu Hastanesi iş birliğiyle Diyabet Haftası kapsamında farkındalık semineri düzenlendi.

Belediye Nikah Salonunda, Sağlık İşleri Müdürlüğünün koordinasyonuyla gerçekleştirilen seminere Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Öztürk, birim müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seminerin konuşmacısı Uzm. Dyt. Sümeyye Şerifoğlu, diyabetin erken teşhisi, diyabetle yaşam, doğru beslenme alışkanlıkları ve hastalığın kontrol altında tutulmasında bireysel farkındalığın önemi üzerine bilgi verdi. Şerifoğlu, diyabetin yalnızca tıbbi bir durum değil, aynı zamanda sağlıklı yaşam bilincinin önemli bir parçası olduğunu vurguladı.

Katılımcılar diyabetle ilgili güncel bilgiler edinirken, uzmanla birebir görüşerek merak ettikleri sorulara detaylı yanıtlar alma fırsatı buldu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Girişimcilik yolculuğunda takım ve hedef iyi belirlenmeliÖnceki Haber

Girişimcilik yolculuğunda takım ve hedef...

TTI İzmir sektör toplantısı turizm paydaşlarını bir araya getirdiSonraki Haber

TTI İzmir sektör toplantısı turizm payda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar